Narodziny miotu K EM |
Autor |
Wiadomość |
Azi
Hodowca Obibok
Wiek: 40 Dołączyła: 11 Kwi 2008 Posty: 2013 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2008-11-23, 14:00
|
|
|
Azi napisał/a: | Kobra jak dobrze, żeś ty facet i nie muszę mocno płakać | Ja za to płaczę i szaleję - ze szczęścia! No nie mogę uwierzyć, że ten cudowny maluch będzie u mnie. |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House
|
|
|
|
|
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2008-11-24, 14:03
|
|
|
Oli, wielkie gratulacje wszystkie maluszki są zachwycające jak dla mnie, kolorystycznie, to jeden z najcudowniejszych miotów |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-11-24, 18:16
|
|
|
Oli napisał/a: | Ja za to płaczę i szaleję - ze szczęścia! No nie mogę uwierzyć, że ten cudowny maluch będzie u mnie. | strasznie ci zazdroszczę, ale tak pozytywnie. Maluchy są obłędne, a Kobra faktycznie, przepyszny. |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2008-11-24, 23:47
|
|
|
Dziękuję za zachwyty i zazdrość pozytywną. Misio-szczurek jest cudowny. Kocham agouti, a selfy i prawie selfy w szczególności. |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
|
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2008-11-27, 22:04
|
|
|
Oli ale sztukę wyhaczyłaś. wielkie gratulacje |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2008-11-27, 23:28
|
|
|
wuwuna napisał/a: | Oli ale sztukę wyhaczyłaś. | To Marta pozwoliła mi go wyhaczyć. |
|
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2009-01-17, 03:03
|
|
|
Dobra, może to dziwne, ale Kobra zmienia po raz drugi futro albo jakieś dziwne znaczenie się ujawniło... Otóż na pysku ma ciemniejszą maskę, a wzdłuż grzbietu leci mu pas srebrzystej sierści (taki jakby wyblakły cinnamon), po bokach jest ciemny (cinnamon) ale jaśniejszy niż na pyszczku. Przedstawia się to mniej więcej tak (błagam, nie śmiejcie się z moich zdolności plastycznych). To co zostawiłam białe jest koloru cinnamon.
edit/
Takie zdjęcia udało mi się zrobić. To nie jest przekłamanie świetlne, mam nadzieję, że cokolwiek zobaczycie.
|
|
|
|
|
|
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2009-01-17, 09:57
|
|
|
O wow a to nie jest po prostu dalsza zmiana futra? z tego co wiem, to futro może zmieniać odcienie nawet do 3 - 4 miesiąca życia ? |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2009-01-17, 12:37
|
|
|
No właśnie nie wiem, ale żaden inny mój szczur tak nie miał, chyba że nie było to tak wyraźne jak u Kobry. |
|
|
|
|
|
L.
Hodowca V-ce Przewodnicząca
|
Wysłany: 2009-01-19, 09:47
|
|
|
Oli, Kenzo równie dziwnie zmienia futerko :} więc nie masz co się martwić ;] |
|
|
Oli
|
Wysłany: 2009-01-19, 15:06
|
|
|
Ja się nie martwię , tylko dziwię tą kolejną zmianą futra, bo maluch już raz zmienił i miał już dorosłą sierść. |
|
|
|
|
|
zywym_trudniej
Hodowca
|
Wysłany: 2009-01-19, 15:12
|
|
|
Przyznam, że naprawdę dziwna ta zmiana futerka Ale mam nadzieję, że teraz chłopaki będą miały jeszcze piękniejsze futerko |
|
|
|
|
L.
Hodowca V-ce Przewodnicząca
|
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2012-03-18, 14:00
|
|
|
zywym_trudniej, czy Kalvin Klein i Kojak nadal żyją? |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
|