|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Miot kontrolny I of Anahata: 10.10.2009 :) |
Autor |
Wiadomość |
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2009-10-26, 20:09
|
|
|
Maluchy z wczoraj:
M1 - Iden - dumbo, agouti, self - rezerwacja Emilia B.
M2 - Ian - dumbo, american blue, varieberk - rezerwacja Emilia B.
M3 - Indiana Jones - dumbo, agouti, varieberk - rezerwacja Zgredzia
M4 - Iram - standard, american blue, niestandardowy bareback - rezerwacja mataforgana
M5 - Ignite - standard, opal, niestandardowy hooded - rezerwacja nini.violine
M6 - Imhotep - standard, opal, self - rezerwacja Zgredzia
F1 - Isilya - dumbo, black, self - rezerwacja Dimishka
F2 - Iva - dumbo, black, english irish - zostaje w hodowli
F3 - Ice - dumbo, american blue, varieberk - rezerwacja Ola D.
F4 - Infinity - dumbo, opal, self - WOLNA
F5 - Imala - dumbo, opal, varieberk - rezerwacja Magda P.
F6 - Isleen - dumbo, opal, spotted varieberk - rezerwacja Bulletproof
F7 - Issy - standard, opal, capped (spotted?) - rezerwacja Susurrement
F8 - Irulana - standard, agouti, niestandardowy variegated, spotted - rezerwacja Magda P.
|
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2009-10-27, 19:57
|
|
|
czemu Nakasha nie zostawiłaś sobie czarnego selfa? |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2009-10-27, 21:23
|
|
|
wuwuna, bo obie dziewczynki mają białe skarpetki (białe paluszki), więc wystawowym selfem nie jest - a ja zakochałam się w ślicznej plamce Ivy, mogłabym w kółko ją całować |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2009-10-27, 21:32
|
|
|
Nakasha napisał/a: | a ja zakochałam się w ślicznej plamce Ivy, mogłabym w kółko ją całować | a to teraz jasne jak słońce, pięknościowa ona jest |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2009-11-03, 11:45
|
|
|
Fotki z przedwczoraj.
Niektóre maluchy mają ślady krwi - to Iva skaleczyła się w pazurek i tak biegała po kanapie, krwawiąc na rodzeństwo . Ale nic jej się nie stało, łapka jest już zagojona.
Isleen:
Imala:
Infinity:
Isilya:
Irulana:
Ice:
Iva:
Imhotep:
Imbir:
Ian:
Indian Jones:
Ignite:
Iden:
|
|
|
|
|
olus0312
3 smrody i pies
|
Wysłany: 2009-11-03, 14:09
|
|
|
brak mi słów... są przecudowne |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2009-11-03, 23:18
|
|
|
Opalki! odpłynęłam dla nich |
|
|
|
|
olus0312
3 smrody i pies
|
Wysłany: 2009-11-08, 13:26
|
|
|
hmmm... tak oglądam te zdjęcia i oglądam... na najnowszych zdjęciach brakuje jednej klusi, gdzie jest ISSY??? Chyba IRAM zmienił imię na IMBIR... Albo dostaję już oczopląsu |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2009-11-08, 13:39
|
|
|
olus0312, tak, niektóre ogonki zmieniły imiona. Felicity tydzień temu wygryzła dziurę w porodówce i Issy prawdopodobnie wyszła przez nią, bo znikła. Mimo tego, że przekopaliśmy całe mieszkanie, nie możemy jej znaleźć. |
|
|
|
|
Azi
Hodowca Obibok
Wiek: 40 Dołączyła: 11 Kwi 2008 Posty: 2013 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2009-11-08, 17:07
|
|
|
Azi, po tak długim czasie raczej nie.... szukaliśmy jej jak głupi przez 2 dni..... nie ma nawet śladu...
Tylko grupowe.... za kilka dni gdy lepiej się poczuję obiecuję indywidualne
Bejbusie mają 29 dni biegają, szaleją, tłuką się i męczą Felisię.
Imbir i Indiana mają urwane końcówki ogonków - nie mam pojęcia jak to się mogło stać, czy gdzieś te ogonki wsadziły/wkręciły.... Wetki powiedziały, że powinno się zagoić za kilka dni... nie powinno to im mocno przeszkadzać w przyszłości... wspominałam o tym w moim temacie, ale muszę i tutaj... biedactwa |
|
|
|
|
olus0312
3 smrody i pies
|
Wysłany: 2009-11-09, 08:27
|
|
|
biedna ISSY współczuję... wyobrażam sobie co przeżywaliście. Maluszki są rozkoszne, ale nie mogę rozpoznać mojej kluseczki. |
|
|
|
|
futrzasta
|
Wysłany: 2009-11-09, 20:14
|
|
|
cieszyć oczy cieeeszyć wspaniałe |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2009-11-11, 18:59
|
|
|
Fotki... maluszki mają 32 dni.
Infinity
Ciekawska, w miarę ruchliwa i w miarę odważna, lubi zwiedzać, ale lubi też spać przy Felisi i u mnie na ramieniu wyróżnia się tłuszczykiem
Ian
Ciapa i sierotka, zamiast zwiedzać woli siedzieć w rękawie lub u mamusi pod brzuchem. Chociaż w porównaniu do Idena jest bardziej ruchliwy
Iden
Też ciapa i sierotka, nie lubi łazikować, woli się chować w rękawie/u mamy/pod kocykiem/pod rodzeństwem. po chwili się ośmiela i wysadza nosek z kryjówki
Isilya
Czarna strzała - biega, zwiedza, niucha, skacze, obsikuje jest niezwykle odważna i nie da sobie w kaszę dmuchać jest jedną z największych klusek - wygrywa bitwy o cyce
Imala
Nieśmiała i spokojna, uległa, chociaż jak się rozkręci, potrafi pobrykać
Irulana
Ciekawska, rozbiegana i dominująca - jedna z największych samiczek, łakomczuch i być może materiał na alfę
Imbir
Kolejny biegacz - niuchacz ciekawski rozrabiaka, który ciągle zaczepia do zabawy i morduje rodzeństwo ulubiony sposób poruszania się to skoki
Iva
Z charakteru podobna do Isilyi - odważna, zaczepna, eksploratorska i skoczna jej biała plamka na brzusiu jest najsłodsza na świecie
Ice
Zrównoważona, nieśmiała, delikatna panna, która najbardziej lubi wciskać się pod spód kupki rodzeństwa
Indiana Jones
Totalne ADHD - biega, skacze, rozrabia, zaczepia, skacze, zwiedza, morduje rodzeństwo, skacze, robi stójki, skacze...
Ignite
W miarę spokojny i zrównoważony chłopczyk, lubi się miziać, ale również biegać okolice i zaczepiać rodzeństwo.
Isleen
Spokojna ciapa, która nie potrafi się przepychać łokciami - ale jest ciekawska i lubi eksplorować okolicę, o ile czuje się tam bezpiecznie
Imhotep
Nieśmiały i spokojny, jeden z mniejszych klusków. Lubi obgryzać paznokcie i rurę w klatce |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2009-11-13, 22:49
|
|
|
jojciu joj jakie uszatko jej się zagięło
Boskie te szkraby |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|