|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Opisy maluchów na sprzedaż (mioty) |
Autor |
Wiadomość |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-15, 17:51 Opisy maluchów na sprzedaż (mioty)
|
|
|
Chciałam spytać czemu podupadła ostatnio piękna tradycja pisania kilku słów o maluchach na sprzedaż?
Jestem pewna, że nie ja jedyna je ceniłam i nie ja jedna kierowałam się przy wyborze także tymi informacjami.
Poza wszystkim jest to dla oczekującego szalenie miłe i ważne, myślę, ze mało kto tego nie doceniał.
Dlatego zwracam się z prośbą do hodowców o wznowienie podupadającej tradycji i dbanie o nią, bo jest i wyjątkowa i przydatna i pjenkna. |
|
|
|
|
aneczka1-13
|
Wysłany: 2012-02-06, 14:22
|
|
|
Wiem że to juz trochę czasu minęło od tego postu ale też podpisuję sie pod tym postem. Też bym chciała aby taka tradycja była kontynuowana. To bardzo pomaga w wyborze malucha. |
|
|
|
|
Azi
Hodowca Obibok
Wiek: 40 Dołączyła: 11 Kwi 2008 Posty: 2013 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2012-02-06, 16:10
|
|
|
Viss, aneczka1-13, ale o co dokładnie chodzi? o opisywanie czego? Charakterów?
Jeżeli charakterów, to jest to awykonalne i to, że kiedyś były opisywane nie najlepiej przysłużyło się późniejszym wyborom. Charakter malucha zmienia się z dnia an dzień, ciężko go jednoznacznie zidentyfikować, ale zauważam, że jednostki wybijające się i tak są opisywane, chociaż... no właśnie. Nie tak dawno Noemi została opisana jako postrzeleniec, a tu guzik, to bardzo wyważona panna... sie jej odmieniło. Więc argument, żeby wybierać po charakterze... no nie za bardzo przydatne
może wy miałyście szczęście, że się charakter malucha nie zmienił, ale to raczej mniejszość niż większość
niemniej ja się będę starać przy moim następnym, ostatnim miocie, obiecuję |
_________________ http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=10956 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|