Strona Główna SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Planowany miot L of Anahata
Autor Wiadomość
Ren 

Wysłany: 2010-05-24, 14:26   Planowany miot L of Anahata

Planowany miot "L"

Mamusią zostanie:

Poezja of Anahata - dumbo, fuzz, black, berkshire

metryka

Poezja jest córka Redzi i Elektrona, ma niesamowity motorek w pupce :D . Po dołączeniu maluchów z miotu S, które jeszcze są u mnie, lata z nimi jak szalona :P . Bardzo lubi zachęcać inne szczury do zabawy, skakać, biegać i śmigać :lol1: . Zabawa z ręką jest najfajniejsza, bo można uciekać, podbiegać i znowu uciekać :lol:

Tatusiem zostanie:

AXARAM Iletis - dumbo, standard, russian blue, self

metryka

Axaram jest kochany i bardzo proludzki, lubi być brany na ręce i głaskany, gdy tylko podejdę do klatki to razem z Cyrankiem podbiegają i uwieszają się na drzwiczkach, żeby chociaż włożyć rękę i ich pomiziać trochę :serducho: . Lubi też zwiedzać i niuchać :wink:

Spodziewamy się:
Uszka: dumbo
Sierść: standard
Kolory: black, russian blue
Znaczenia: self, berkshire

Krycie planowane po na przełomie czerwca i lipca. Miot urodzi się w Poznaniu.

Ponieważ na fuzzy jest tylko szansa, zapisy na nie przyjmujemy tylko warunkowo.

Wszystkich chętnych proszę o wypełnienie ankiety (pobierz CV) i przesłanie na naszego maila: anahata_rattery@interia.eu . W tytule proszę o wpisanie literki miotu, ilości szczurków i płci :)

Zastrzegam sobie prawo do odmówienia rezerwacji maluszka bez podania powodu. Wymóg wypełniania CV i potem rozmowy na GG lub przez tel. wynika stąd, że chcę znaleźć dla moich szczurzych wnuków jak najlepsze domki :)

Jak się być może niektórzy domyślają, piszą do nas różne osoby, od terrarystów począwszy, a skończywszy na małych, nieodpowiedzialnych dzieciach - więc każdy potencjalny chętny jest dokładnie sprawdzany co do swojego podejścia. ;) Szczur to żywe, czujące stworzenie, a nie zabawka!

Rezerwacja nie jest gwarancją kupna. Rezerwacja nie jest też przymusem kupna.

Nie gwarantuję, że każdy dostanie takiego szczurka, jakiego opisuje w CV, ponieważ to zależy od tego, jakie ogonki się urodzą. :D :D

Jeśli dla kogoś nie starczy wymarzonego szczurka, może wybrać innego lub zrezygnować. Można też przepisać się na inny miot. :)

Kolejność wyboru ustalam ja, poza kolejnością wybierają zawsze: właściciele rodziców i hodowcy.

Rezerwacje są potwierdzane gdy malce kończą 12 - 14 dni i dopiero wtedy wybiera się maluszka dla siebie, według wskazanej przeze mnie kolejności ;) również wtedy opłaca się bezzwrotną zaliczkę w wysokości 30 zł na moje konto. Wpłacenie zaliczki jest ostatecznym potwierdzeniem rezerwacji. Późniejsza rezygnacja lub brak jakiegokolwiek kontaktu i w efekcie usunięcie rezerwacji nie uprawia do zwrotu zaliczki.

W razie wątpliwości proszę pytać. :)
Ostatnio zmieniony przez Ren 2010-06-07, 20:58, w całości zmieniany 2 razy  

Ren 

Wysłany: 2010-05-24, 17:23   

Dopisałam jeszcze beże ;) . W teorii powinna ich być jakaś 1/4 miotu, ale wiadomo jak to jest :P

wuwuna 

Wysłany: 2010-05-24, 19:45   

O boziu beż fuzziasty. Ach ach. Kciukam za fussiaste.

Ren 

Wysłany: 2010-06-07, 20:58   

UWAGA! Nastąpiła zmiana partnera! Zmiany w pierwszym poście :)

wuwuna 

Wysłany: 2010-06-07, 23:29   

Ren napisał/a:
UWAGA! Nastąpiła zmiana partnera! Zmiany w pierwszym poście :)
A czemu?

Ren 

Wysłany: 2010-06-08, 05:41   

Zacytuję PW od Viss, myślę, że się nie obrazi:

Cytat:
Kermit i Siuks mają znowu strupy. Nie mam już :cenzura: do tego siły... ;( Przecież były leczone kilka miesięcy temu...

Nie wyleczę Kermita do końca czerwca. I w ogóle muszę chyba zrobić znowu wymaz z antybiogramem, bo nie chce mi się wierzyć, że leczenie gentamycyną działa tylko na krótki czas. Może to już nie jest gronkowiec, albo zmutował, no już nie wiem...

zywym_trudniej
Hodowca

Wysłany: 2010-06-08, 17:09   

Trzymam mocno kciuki za miot. Uwielbiam patrzeć na łysolki :luuv:

Ren 

Wysłany: 2010-07-07, 07:00   

W związku z brakiem chętnych na chłopców, miot zostaje przesunięty na koniec sierpnia. Jeśli chętni się nie znajdą, miot zostanie odwołany.

wuwuna 

Wysłany: 2010-07-07, 08:20   

Ludzie zglaszać się. Szkoda takiej pięknej mamusi. Oj szkoda by było. :luuv:

Ren 

Wysłany: 2010-07-11, 17:39   

Miot nie dojdzie do skutku z powodu braku chętnych na samce i rezygnacji większości chętnych z samiczek. Proszę o zamknięcie i wyrzucenie tematu za jakiś czas.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi