Planowany miot L of Anahata |
Autor |
Wiadomość |
Ren
|
Wysłany: 2010-05-24, 14:26 Planowany miot L of Anahata
|
|
|
Planowany miot "L"
Mamusią zostanie:
Poezja of Anahata - dumbo, fuzz, black, berkshire
metryka
Poezja jest córka Redzi i Elektrona, ma niesamowity motorek w pupce . Po dołączeniu maluchów z miotu S, które jeszcze są u mnie, lata z nimi jak szalona . Bardzo lubi zachęcać inne szczury do zabawy, skakać, biegać i śmigać :lol1: . Zabawa z ręką jest najfajniejsza, bo można uciekać, podbiegać i znowu uciekać
Tatusiem zostanie:
AXARAM Iletis - dumbo, standard, russian blue, self
metryka
Axaram jest kochany i bardzo proludzki, lubi być brany na ręce i głaskany, gdy tylko podejdę do klatki to razem z Cyrankiem podbiegają i uwieszają się na drzwiczkach, żeby chociaż włożyć rękę i ich pomiziać trochę . Lubi też zwiedzać i niuchać :wink:
Spodziewamy się:
Uszka: dumbo
Sierść: standard
Kolory: black, russian blue
Znaczenia: self, berkshire
Krycie planowane po na przełomie czerwca i lipca. Miot urodzi się w Poznaniu.
Ponieważ na fuzzy jest tylko szansa, zapisy na nie przyjmujemy tylko warunkowo.
Wszystkich chętnych proszę o wypełnienie ankiety (pobierz CV) i przesłanie na naszego maila: anahata_rattery@interia.eu . W tytule proszę o wpisanie literki miotu, ilości szczurków i płci
Zastrzegam sobie prawo do odmówienia rezerwacji maluszka bez podania powodu. Wymóg wypełniania CV i potem rozmowy na GG lub przez tel. wynika stąd, że chcę znaleźć dla moich szczurzych wnuków jak najlepsze domki
Jak się być może niektórzy domyślają, piszą do nas różne osoby, od terrarystów począwszy, a skończywszy na małych, nieodpowiedzialnych dzieciach - więc każdy potencjalny chętny jest dokładnie sprawdzany co do swojego podejścia. Szczur to żywe, czujące stworzenie, a nie zabawka!
Rezerwacja nie jest gwarancją kupna. Rezerwacja nie jest też przymusem kupna.
Nie gwarantuję, że każdy dostanie takiego szczurka, jakiego opisuje w CV, ponieważ to zależy od tego, jakie ogonki się urodzą.
Jeśli dla kogoś nie starczy wymarzonego szczurka, może wybrać innego lub zrezygnować. Można też przepisać się na inny miot.
Kolejność wyboru ustalam ja, poza kolejnością wybierają zawsze: właściciele rodziców i hodowcy.
Rezerwacje są potwierdzane gdy malce kończą 12 - 14 dni i dopiero wtedy wybiera się maluszka dla siebie, według wskazanej przeze mnie kolejności również wtedy opłaca się bezzwrotną zaliczkę w wysokości 30 zł na moje konto. Wpłacenie zaliczki jest ostatecznym potwierdzeniem rezerwacji. Późniejsza rezygnacja lub brak jakiegokolwiek kontaktu i w efekcie usunięcie rezerwacji nie uprawia do zwrotu zaliczki.
W razie wątpliwości proszę pytać. |
Ostatnio zmieniony przez Ren 2010-06-07, 20:58, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Ren
|
Wysłany: 2010-05-24, 17:23
|
|
|
Dopisałam jeszcze beże . W teorii powinna ich być jakaś 1/4 miotu, ale wiadomo jak to jest |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2010-05-24, 19:45
|
|
|
O boziu beż fuzziasty. Ach ach. Kciukam za fussiaste. |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
Ren
|
Wysłany: 2010-06-07, 20:58
|
|
|
UWAGA! Nastąpiła zmiana partnera! Zmiany w pierwszym poście |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2010-06-07, 23:29
|
|
|
Ren napisał/a: | UWAGA! Nastąpiła zmiana partnera! Zmiany w pierwszym poście | A czemu? |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
Ren
|
Wysłany: 2010-06-08, 05:41
|
|
|
Zacytuję PW od Viss, myślę, że się nie obrazi:
Cytat: | Kermit i Siuks mają znowu strupy. Nie mam już do tego siły... Przecież były leczone kilka miesięcy temu...
Nie wyleczę Kermita do końca czerwca. I w ogóle muszę chyba zrobić znowu wymaz z antybiogramem, bo nie chce mi się wierzyć, że leczenie gentamycyną działa tylko na krótki czas. Może to już nie jest gronkowiec, albo zmutował, no już nie wiem... |
|
|
|
|
|
zywym_trudniej
Hodowca
|
Wysłany: 2010-06-08, 17:09
|
|
|
Trzymam mocno kciuki za miot. Uwielbiam patrzeć na łysolki |
|
|
|
|
Ren
|
Wysłany: 2010-07-07, 07:00
|
|
|
W związku z brakiem chętnych na chłopców, miot zostaje przesunięty na koniec sierpnia. Jeśli chętni się nie znajdą, miot zostanie odwołany. |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2010-07-07, 08:20
|
|
|
Ludzie zglaszać się. Szkoda takiej pięknej mamusi. Oj szkoda by było. |
|
|
|
|
Ren
|
Wysłany: 2010-07-11, 17:39
|
|
|
Miot nie dojdzie do skutku z powodu braku chętnych na samce i rezygnacji większości chętnych z samiczek. Proszę o zamknięcie i wyrzucenie tematu za jakiś czas. |
|
|
|
|
|