Strona Główna SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Oluś
2017-01-13, 22:11
Planowany miot STAROŻYTNY HS
Autor Wiadomość
Oluś 
Nevermore

Wysłany: 2016-03-05, 21:21   Planowany miot STAROŻYTNY HS

Na wiosnę planujemy miot STAROŻYTNY spod Husarskich Skrzydeł.

Rodzicami zostaną:
ROTA ot Madam Szapokljak (dumbo, standard, burmese, niest. self) i NERON of Zirrael (standard, standard, wheaten pale burmese, self)

Dziękujemy hodowli Zirrael Rattery za użyczenie samca do krycia! :)

Spodziewamy się:
Uszy: standard, mała szansa na dumbo
Sierść: standard
Barwa: sable burmese, pale sable burmese, burmese, pale burmese, siamese, himalayan w kolorach black i agoti. Jeśli Neron niesie gen russian blue, to również w kolorze russian blue.
Znaczenia: self

Charaktery:

Rota
Cytat:
zdecydowanie najodważniejsza z moich Ukrainek. Wszystko musi wiedzieć, musi być koło mnie zawsze, musi być do wszystkiego pierwsza. Ma taki sanratsowy charakter, jest mega proludzka, do tego bardzo wesoła, uwielbia się bawić. Wiecznie zazdrosna o Perperunę - nie ma tak, że Perperunę będę tulać, a jej nie. Jeśli Perperunę mam na kolanach, to Rota wejdzie mi na brzuch. Jeśli na brzuchu, to pakuje się wyżej, żeby mnie lizać po twarzy. Niemożliwa wariatka :D Pochodzi z Ukrainy.
Jako mama miotu A sprawdziła się bardzo dobrze.

Neron
Cytat:
W młodości nie lubił rąk i nieco panikował. Dojrzał, przestał być dzikuskiem ;) i zrobił się z niego całkiem fajny szczur. Czasem bywa odrobinę zaborczy w stosunku do swoich kolegów. Kandydat na betę, chociaż ma poważną konkurencję w stadzie.

Miot jest tematyczny, czyli imiona szczurków z tego połączenia będą krążyć wokół szeroko pojętej starożytności :)

Aby zapisać się na miot należy zapoznać się z warunkami rezerwacji, wypełnić ankietę i przesłać ją na nasz adres e-mail: husarskieskrzydla@gmail.com

Zastrzegamy sobie prawo do odmowy rezerwacji lub sprzedania maluszka bez podania powodu. Mioty mogą nie dojść do skutku z przyczyn od nas niezależnych, może również dojść do zmiany samca, literki lub kolejności miotów.

quagmire 
Członek SHSRP

Wysłany: 2016-03-05, 21:50   

Standard standard :mrgreen:
Ładne będą :serducho:

Oluś 
Nevermore

Wysłany: 2016-03-05, 22:01   

quagmire, a ja tam mam nadzieję, że Neron jednak niesie Dg. ;) Kocham kłapouche szczury :serducho:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi