|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Przesunięty przez: Oluś 2017-01-13, 22:11 |
Planowany miot STAROŻYTNY HS |
Autor |
Wiadomość |
Oluś
Nevermore
|
Wysłany: 2016-03-05, 21:21 Planowany miot STAROŻYTNY HS
|
|
|
Na wiosnę planujemy miot STAROŻYTNY spod Husarskich Skrzydeł.
Rodzicami zostaną:
ROTA ot Madam Szapokljak (dumbo, standard, burmese, niest. self) i NERON of Zirrael (standard, standard, wheaten pale burmese, self)
Dziękujemy hodowli Zirrael Rattery za użyczenie samca do krycia!
Spodziewamy się:
Uszy: standard, mała szansa na dumbo
Sierść: standard
Barwa: sable burmese, pale sable burmese, burmese, pale burmese, siamese, himalayan w kolorach black i agoti. Jeśli Neron niesie gen russian blue, to również w kolorze russian blue.
Znaczenia: self
Charaktery:
Rota
Cytat: | zdecydowanie najodważniejsza z moich Ukrainek. Wszystko musi wiedzieć, musi być koło mnie zawsze, musi być do wszystkiego pierwsza. Ma taki sanratsowy charakter, jest mega proludzka, do tego bardzo wesoła, uwielbia się bawić. Wiecznie zazdrosna o Perperunę - nie ma tak, że Perperunę będę tulać, a jej nie. Jeśli Perperunę mam na kolanach, to Rota wejdzie mi na brzuch. Jeśli na brzuchu, to pakuje się wyżej, żeby mnie lizać po twarzy. Niemożliwa wariatka Pochodzi z Ukrainy.
Jako mama miotu A sprawdziła się bardzo dobrze. |
Neron
Cytat: | W młodości nie lubił rąk i nieco panikował. Dojrzał, przestał być dzikuskiem i zrobił się z niego całkiem fajny szczur. Czasem bywa odrobinę zaborczy w stosunku do swoich kolegów. Kandydat na betę, chociaż ma poważną konkurencję w stadzie. |
Miot jest tematyczny, czyli imiona szczurków z tego połączenia będą krążyć wokół szeroko pojętej starożytności
Aby zapisać się na miot należy zapoznać się z warunkami rezerwacji, wypełnić ankietę i przesłać ją na nasz adres e-mail: husarskieskrzydla@gmail.com
Zastrzegamy sobie prawo do odmowy rezerwacji lub sprzedania maluszka bez podania powodu. Mioty mogą nie dojść do skutku z przyczyn od nas niezależnych, może również dojść do zmiany samca, literki lub kolejności miotów. |
|
|
|
|
quagmire
Członek SHSRP
|
Wysłany: 2016-03-05, 21:50
|
|
|
Standard standard
Ładne będą |
|
|
|
|
Oluś
Nevermore
|
Wysłany: 2016-03-05, 22:01
|
|
|
quagmire, a ja tam mam nadzieję, że Neron jednak niesie Dg. Kocham kłapouche szczury |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|