|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Miot "A" Ratteria Rataty |
Autor |
Wiadomość |
Ratata [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-18, 07:26 Miot "A" Ratteria Rataty
|
|
|
07.07.2007 urodził się pierwszy miot w Hodowli.
Wszystkie maluszki już od dawna mieszkają w nowych domkach
Abra Cadabra vel. Struś Pędziwiatr
Rozbrykana Amaya
Moja śpiąca królewna Astra
Awersja, która przeprosiła się z aparatem i została modelką
Buntownicza Anarchia
Śpioszek Azuerk
Grubasek Agat
i równie tłuściutki Aron
i mój mały Amu - Włóczykij
|
|
|
|
|
nezumysz
|
Wysłany: 2008-04-18, 12:38
|
|
|
Amaya ma charakterek. Oj ma.
Jak coś jej się nie podoba, bardzo głośno przeciwko temu protestuje. To w ogóle szczur decybelotwórczy.
Jest też, dla odmiany, bardzo kontaktowym ogonkiem, chyba że ma swoje humory. Do innych szczurów świetna, umie się wcisnąć na pozycję rządzącą bez żadnych zapędów gryących. Dla mnie miziasta kiedy ONA tego chce.
Fajowa jest, ja lubię zwierzaki z charakterem, a takiej indywidualistki jak ona w życiu nie spotkałam.
Oczywiście poza decybelami czyli piskiem kiedy biorę ją na ręce jak ona tego nie chce albo kiedy poznaję ją z obcym szczurem, nie robi nic innego.
Nigdy nie użyła zębow w stosunku do innej żywej istoty.
Jest małym żarłokiem z adhd i megaeksploratorem. Smukła, łasicowata, z charaktarystycznym pyszczkiem.
Zaraz znajdę fotki..
<edit>
Oto Amayka...
|
Ostatnio zmieniony przez nezumysz 2008-04-19, 22:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ratata [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-19, 16:39
|
|
|
Zupełnie jakbym czytała o Astrze. Ona też nigdy nic prócz ostrzegawczych pisków, krzyków tudziez wrzasków nie robiła. Dopiero przy dzieciaczkach ostrzegawczo łapała zębami za palce i odpychała rękę.
Teraz, gdy obie dorosły, widać że to nie całkiem bliźniacze siostrzyczki - Astra ma po Toffee jeszcze bardziej kanciasty pyszczek, za to Amayka ma uszy zupełnie jak Amidamaru |
|
|
|
|
Azi
Hodowca Obibok
Wiek: 40 Dołączyła: 11 Kwi 2008 Posty: 2013 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2008-04-19, 21:03
|
|
|
Ja troszkę napisze o Anarchii i Awersji - wybacz, ale ja mam problem z odróżnianiem ich po imionach, więc napisze ogólnie. Obie panny wyrosły na duże dziewczynki, większe są od swoich ciotek - eFek Rat's Troop. Obie są proludzkie i wszędozłaźliwe. Gdy odwiedziły mnie wraz ze swoją pańcia, po 5 minutach zlazły mi z kanapy... eFki nie zrobiły tego do dnia dzisiejszego. Pchają się na ręce, ale do innych szczurów podchodzą z rezerwą. Anarchia (chyba) mocno nie lubi sie Feą i łażą przy sobie nastroszone. Jednak niedawno zaadoptowały nową koleżankę - Ardę bez większych problemów
Nie chorowały, są zdrowe i w dobrej kondycji. |
_________________ http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=10956 |
|
|
|
|
Ratata [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-20, 18:22
|
|
|
Azi, bardzo dziękuję za informację o panienkach. Następnym razem możesz porobić im fotki i pozdrowić Larę
Awersja to ta z zygzakowatym ogonkiem |
|
|
|
|
zywym_trudniej
Hodowca
|
Wysłany: 2008-08-17, 19:27
|
|
|
Abra Cadabra ma się świetnie, nie choruje i cudowna jak zawsze Dzisiaj jako modelka w purpurze
|
|
|
|
|
Dory
Wiek: 32 Dołączyła: 12 Kwi 2008 Posty: 237 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-08-18, 12:28
|
|
|
Przepiękna sesja |
_________________ Podziękowania dla niestrudzonych klikaczy
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|