|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Hermes z TazManie szuka domu! |
Autor |
Wiadomość |
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2009-09-08, 17:53 Hermes z TazManie szuka domu!
|
|
|
Hermes z czeskiej hodowli TazManie szuka domku u współwłaściciela.
Samczyk urodził się 3 lipca 2009 r.
Matka: Flygha von Percy
Ojciec: Rock'n'Roll z TazManie
Hermes to wyluzowany i spokojny samiec, który z chęcią daje się pieścić i miziać. Jego kolor to: russian blue agouti (dark opal), a znaczenie: self. Jego przodkowie pochodzą z Czech, Niemiec i Danii.
Ma status hodowlany. Szukam mu nowego opiekuna - współwłaściciela.
Współwłasność polega głównie na tym, że samczyka oddaję za darmo do nowego domku, a chłopak przyjeżdża do mnie 1 raz na krycie za darmo. Współwłaściciel ma prawo do wyboru maluszka po Hermesie tuż po mnie, za niższą cenę, o ile zechce. Szczegóły będę ustalać z chętnymi.
Potencjalni chętni powinni spełniać takie same warunki, jak przy kupnie szczurka w polskiej hodowli - wypełnienie CV, stały kontakt przez mail lub GG i regularne dostarczanie mi wieści o maluchu, a co 2 miesiące także zdjęć [najlepiej w założonym temacie na którymś ze szczurzych forów].
Już kilka osób ma ode mnie szczurki na współwłasność i taki układ zazwyczaj bardzo chętnym pasuje. |
|
|
|
|
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2009-09-13, 10:03
|
|
|
Proszę o zamknięcie, Hermes pojedzie do LiLianki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|