Zamknięty przez: sachma 2010-04-07, 21:22 |
Planowany miot S of Anahata |
Autor |
Wiadomość |
Ren
|
Wysłany: 2010-01-03, 15:47 Planowany miot S of Anahata
|
|
|
Planowany miot "S"
Mamusią zostanie:
GROTESKA of Anahata - dumbo, satin fuzz, beige, self
Mamą Groteski jest moja ukochana Pretoria, jej babka jest importem z Rosji. Mała jest jeszcze aktywniejsza niż była w jej wieku Precia, wszędzie jej pełno, jest odważna i proludzka.
Tatusiem zostanie:
INLINE z Myshakova - standard, chocolate, varieberk
Inline jest wręcz ogromny - waży ponad 800 g ( ). Rozbrajają mnie jego pozy podczas snu, zwykle śpi na plecach pokazując swój okazały ciapaty brzuszek . Z początku był dość dominujący, jednak teraz jest spokojną kluską.
Spodziewamy się:
Uszka: standard
Sierść: standard, rex
Kolory: beige, black
Znaczenia: self, berkshire, varieberk i ciapki :wink:
Krycie planowane pod koniec marca. Miot urodzi się w Poznaniu.
Rexy mogą się w tym miocie nie pojawić, jeśli Groteska nie jest fuzz-rexem.
Uwaga! Miot dojdzie do skutku jeśli:
1) Groteska osiągnie odpowiednią do krycia wagę i zostaną spełnione inne warunki Regulaminu Hodowli
2) liczba chętnych wyniesie minimum 8
3) nie wystąpią żadne problemy zdrowotne samca, samicy lub uwarunkowane genetycznie problemy zdrowotne ich bliskich krewnych
Aby zapisać się na miot proszę o wypełnienie CV:
http://chomikuj.pl/anahata_rattery?fid=92251796
i wysłanie go na adres hodowli:
anahata_rattery@interia.eu
Zastrzegam sobie prawo do odmówienia rezerwacji maluszka bez podania powodu. Wymóg wypełniania CV i potem rozmowy na GG lub przez tel. wynika stąd, że chcę znaleźć dla moich szczurzych wnuków jak najlepsze domki
Jak się być może niektórzy domyślają, piszą do nas różne osoby, od terrarystów począwszy, a skończywszy na małych, nieodpowiedzialnych dzieciach - więc każdy potencjalny chętny jest dokładnie sprawdzany co do swojego podejścia. Szczur to żywe, czujące stworzenie, a nie zabawka!
Rezerwacja nie jest gwarancją kupna. Rezerwacja nie jest też przymusem kupna.
Nie gwarantuję, że każdy dostanie takiego szczurka, jakiego opisuje w CV, ponieważ to zależy od tego, jakie ogonki się urodzą.
Jeśli dla kogoś nie starczy wymarzonego szczurka, może wybrać innego lub zrezygnować. Można też przepisać się na inny miot.
Kolejność wyboru ustalam ja, poza kolejnością wybierają zawsze: właściciele rodziców i hodowcy.
Rezerwacje są potwierdzane gdy malce kończą 12 - 14 dni i dopiero wtedy wybiera się maluszka dla siebie, według wskazanej przeze mnie kolejności również wtedy opłaca się bezzwrotną zaliczkę w wysokości 30 zł na moje konto. Wpłacenie zaliczki jest ostatecznym potwierdzeniem rezerwacji. Późniejsza rezygnacja lub brak jakiegokolwiek kontaktu i w efekcie usunięcie rezerwacji nie uprawia do zwrotu zaliczki.
W razie wątpliwości proszę pytać. |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2010-01-08, 21:17
|
|
|
Piękna nasza sis, oj będą piękne dzieciaki. I jeszcze tata wielkaśny. |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2010-01-09, 20:52
|
|
|
Inline jest niesamowity! |
|
|
|
|
szczurzapanna
|
|
|
|
|
Ren
|
Wysłany: 2010-02-15, 07:58
|
|
|
Lista na samiczki jest już zamknięta . Ale mam jeszcze wolne miejsca na samce |
|
|
|
|
szczurzapanna
|
|
|
|
|
Ren
|
Wysłany: 2010-02-15, 15:57
|
|
|
szczurzapanna, nie martw się, jesteś na liście
Napisz mi na maila jak sprawa z adopcją koleżanki dla Twojej obecnej panienki. |
|
|
|
|
Ren
|
|
|
|
|
|