|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Priviet =) |
Autor |
Wiadomość |
Mao
trochę zły husarz.
|
Wysłany: 2011-02-27, 14:59 Priviet =)
|
|
|
Witam,
pomyslałam, że głupio Was obserwować z ukrycia jak ninja, więc się ujawnię
Justyna, w dowodzie prawie 21 lat, ludzie dają mi zazwyczaj nie więcej niż 16 i bardzo mnie to cieszy mieszkam w Płocku, niestety totalnie zacofanym jeśli chodzi o gryzonie, a szkoda.
Studiuję germanistykę, koniecznie chcę iść na rosjoznawstwo i mieć za n lat w miarę samowystarczalne gospodarstwo na wsi (pomidory, kozy, kury i te sprawy )
Zainteresowania: przede wszystkim kynologia, serce sprzedane rottweilerom, marzy mi się hodowla albo chociaż reproduktory poza tym jestem domorosłym historykiem zakochanym w Rosji, który od czasu do czasu lubi napisać jakiegoś suchara albo coś narysować
O szczurach nie wspominam, bo to oczywiste Mam 3 kapitalne dziewuchy:
Uwertura Kalinka i Drei of Anahata, i Hexe EM
Poza tym od 12 lat mieszka ze mną Kómusia - Kama, z typu wełniaków (krzyżówka pudel + prawdopodobnie PON).
Teraz o tym, dlaczego mnie przywiało:
już od jakiegoś czasu majaczy mi się wstąpienie do shsr. Jestem jak najbardziej za świadomą i planowaną hodowlą, dlatego uznałam, że warto Was wesprzeć choćby moją skromną osobą Póki co nic z tego z powodu harmonogramu zajęć, który nie pozwoliłby mi czynnie uczestniczyć w działaniu Stowarzyszenia. Nie wszystko jeszcze rozumiem (sprawy organizacyjne) i nie wiem, czy się nadaję. Wiedza moim zdaniem też jeszcze pozostawia trochę do życzenia, ale w wolnym czasie się dokształcam.
W każdym razie mam nadzieję, że kiedyś (może szybciej niż kiedyś?) uda mi się zasilić Wasze szeregi i być dobrym, pożytecznym członkiem
innymi słowy, krótko i na temat - przyszłam poniuchać. Hej! |
_________________ Nade mną i w sercu: Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena EM, Eta Carinae EM, Lela i Perperuna SR, Madara Kalinka SR, Malina, Rusia Ruska Kniahini SR, Nel SR, Pecet MS, Oleńka SR. Kocham.
W rolach głównych: Husaria, Rota, Chidori, Anahita, Yagusia, Dumka, Miawka, Wiła, Fraszka, Foka i Dąbrówka w roli carycy Maogonków. |
|
|
|
|
Shy_Lady
Catch Me If You Can
|
Wysłany: 2011-02-27, 15:57
|
|
|
witaj, piękna nieznajoma |
|
|
|
|
quagmire
Członek SHSRP
|
Wysłany: 2011-02-27, 16:07
|
|
|
Zaczęłaś tak, że aż pomyślałam, że ktoś sobie zwinął Twojego nicka
Witaj |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-27, 17:20
|
|
|
Mao, hej, miło, że od razu piszesz zamiast się dalej nindzić |
|
|
|
|
L.
Hodowca V-ce Przewodnicząca
|
Wysłany: 2011-02-27, 21:54
|
|
|
odź, odź , odź! Ly zawszę przytacha się w swe ramiona o ma ninjo |
|
|
Mao
trochę zły husarz.
|
Wysłany: 2011-02-28, 00:29
|
|
|
quagmire napisał/a: | Zaczęłaś tak, że aż pomyślałam, że ktoś sobie zwinął Twojego nicka |
Aż tak niepodobnie?
nie wolno zabierać mi nicku, mam na niego rozpiskę
nie spodziewałam się, że od razu będą mnie łapać w ramiona
dzięki za miłe powitanie |
_________________ Nade mną i w sercu: Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena EM, Eta Carinae EM, Lela i Perperuna SR, Madara Kalinka SR, Malina, Rusia Ruska Kniahini SR, Nel SR, Pecet MS, Oleńka SR. Kocham.
W rolach głównych: Husaria, Rota, Chidori, Anahita, Yagusia, Dumka, Miawka, Wiła, Fraszka, Foka i Dąbrówka w roli carycy Maogonków. |
|
|
|
|
zywym_trudniej
Hodowca
|
Wysłany: 2011-02-28, 09:10
|
|
|
Witamy, witamy Bardzo miło że jesteś |
|
|
|
|
zuuzuushii
|
Wysłany: 2011-02-28, 23:50
|
|
|
Witamy:)
miłego i owocnego niuchania |
|
|
|
|
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2011-03-01, 13:28
|
|
|
Witam. |
|
|
|
|
pseudomonas
Członek SHSRP
|
Wysłany: 2011-03-05, 19:31
|
|
|
Cześć witaj! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|