|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
XIV Wystawa SHSRP w Łodzi 21-22.05.2011 |
Autor |
Wiadomość |
Oli
|
Wysłany: 2011-04-23, 01:37
|
|
|
quagmire, Ty masz świadomość, że ja Kafla nie wypuszczę z rąk przez całą wystawę? |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-23, 09:47
|
|
|
wuwuna, prosiłam na PW, to tak dużo?
Cytat: | 29. badger to jest uznana wszędzie | mnie wszędzie nie interesuje, bo wystawa jest polska. A my badgera opisujemy blazed berk.
wuwuna napisał/a: | A jeśli ci fawn nie pasuje | zapoznaj się z ustalonymi przez shsrp barwami: http://shsr.szczury.biz/v...p?p=21369#21369 |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2011-04-23, 14:55
|
|
|
napiszę i tutaj - jeśli publikujecie dane osobowe jakimi są imię i nazwisko w necie, to powinno się najpierw zapytać czy można - najlepiej chyba jakby do zgłoszeń wystawowych dopisana była wzmianka o zgodzie na publikację imienia i nazwiska. |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-23, 18:28
|
|
|
Oli, napisałam ci także na allo, że imię i nazwisko to za mało do zidentyfikowania osoby, bo Janów Nowaków są miliony. |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2011-04-23, 21:02
|
|
|
to nie jest argument, bo publikacja imienia i nazwiska osoby z forum, na którym w pewnym stopniu jest anonimowa jest niezgodna z poszanowaniem prywatności tej osoby. |
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-23, 22:25
|
|
|
Wszystkie wcześniejsze listy wystawców tak wyglądały.
Publikacja imienia i nazwiska nie podlega ochornie danych os. jeśli niemożliwa jest identyfikacja tej osoby.
Ale nie ma problemu, część info została skasowana, a na przyszłość zgłoś przed końcem zbierania zgłoszeń, ze czegoś tam sobie nie życzysz. |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2011-04-23, 23:03
|
|
|
Viss napisał/a: | Publikacja imienia i nazwiska nie podlega ochornie danych os. jeśli niemożliwa jest identyfikacja tej osoby. | na allo Naksha przedstawiła coś innego tzn. że imię i nazwisko jest objęte ochroną danych.
i do tej pory listy nie były tak publikowane, nickami tak, danymi osobistymi nie (z tego co pamiętam była lista pod jakimś hasłem czy czymś takim) |
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-25, 06:48
|
|
|
Oli napisał/a: | i do tej pory listy nie były tak publikowane | były i niezwykle łatwo to udowodnić. Teraz zwróciłaś na to uwagę, wcześnie nie. |
|
|
|
|
quagmire
Członek SHSRP
|
Wysłany: 2011-04-25, 13:07
|
|
|
Oli napisał/a: | quagmire, Ty masz świadomość, że ja Kafla nie wypuszczę z rąk przez całą wystawę? |
Źle trafiłaś, Kafla to możesz sobie nawet zabrać |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2011-04-25, 14:33
|
|
|
Viss, wcześniej były w necie po nickach tylko, a pełne dane były jedynie dla sędziów.
quagmire napisał/a: | Kafla to możesz sobie nawet zabrać | trzymam Cię za słowo! |
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-25, 15:27
|
|
|
Oli, Byly imiona nazwiska i nicki. SPrawdz sobie. I byly dokladnie na takiej samej podstawie jak i teraz-podpisu i zgody na zgloszeniu. |
|
|
|
|
emileczka
Członek SHSRP Przewodniczący
|
Wysłany: 2011-05-02, 11:16
|
|
|
TUTAJ plik z naklejkami na duny/transportery, proszę wszystkich zainteresowanych o sprawdzenie i wypisanie błędów/poprawek jeśli takie istnieją. |
_________________ Z nami: Hiacynta of NL, Wicia SR, Biedronka SR, Bucca SR, Beren SR, Dynia SR, Szarlotka B, Tortilka B, Ulęgałka B
W Zielonym Ogrodzie: Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
sachma
Hodowca urlopowo..
Wiek: 37 Dołączyła: 12 Kwi 2008 Posty: 1354 Skąd: Pruszcz Gdański
|
Wysłany: 2011-05-02, 12:50
|
|
|
nie wiem czy źle wpisałam nie zauważyłam wcześniej... Zodiak jest irish...
Cytat: | Zodiak
z TazManie
uszy – dumbo; sierść – fuzz
barwa – black; znaczenia – self |
|
|
|
emileczka
Członek SHSRP Przewodniczący
|
Wysłany: 2011-05-02, 14:00
|
|
|
sachma, poprawiłam , tak było w listach |
_________________ Z nami: Hiacynta of NL, Wicia SR, Biedronka SR, Bucca SR, Beren SR, Dynia SR, Szarlotka B, Tortilka B, Ulęgałka B
W Zielonym Ogrodzie: Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-18, 08:29
|
|
|
Kochani, wystawa za 2 dni. Zatem przypominam, że zabrać ze sobą trzeba:
- zaświadczenie lek.wet. o stanie zdrowia wszystkich szczurów jakie zabiera sie ze sobą (bez względu na to czy są wystawiane i/lub oceniane);
- rodowody wszystkich szczurów, które podchodzą do oceny i są wystawiane;
- dowód zapłaty za wystawę w postaci wydruku z bankowości elektronicznej lub kwit zwykłego przelewu bankowego/pocztowego;
- zgłoszenie szczurów na wystawę (to samo, które wysyłaliście droga elektroniczną) podpisane własnoręcznie, z datą i miejscowością.
Bez tych dokumentów nie będziecie mogli brać udziału w wystawie.
Wystawcy i ich osoby towarzyszące w sobotę rano (nie później niż o 9:30) muszą odebrać w recepcji hali expo identyfikatory na hasło: wystawa szczurów.
Ponadto:
- jedzenie dla szczurów na 2 dni;
- wodę inną niż kranowa do picia dla zwierząt (toalety znajdują sie na piętrze/antresowli na której odbywać sie będzie nasza wystawa);
- własne miski na pokarm, acz SHSR posiada kilka malutkich;
- własne klatki wystawowe, jeśli tak zaznaczono w zgłoszeniu
- ściółkę inną niż zapewnia SHSRP, tj. Pinio 60l
- własne apteczki na potrzeby ludzko-szczurze, jeśli uznacie za stosowne (ja zabiorę plastry i hektolitry spirytusu, ale nie będę brała np. rivanolu) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|