Strona Główna SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
XIV Wystawa SHSRP w Łodzi 21-22.05.2011
Autor Wiadomość
Oli 

Wysłany: 2011-04-23, 01:37   

quagmire, Ty masz świadomość, że ja Kafla nie wypuszczę z rąk przez całą wystawę? :DD

"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House

Viss
[Usunięty]

Wysłany: 2011-04-23, 09:47   

wuwuna, prosiłam na PW, to tak dużo? :roll:

Cytat:
29. badger to jest uznana wszędzie
mnie wszędzie nie interesuje, bo wystawa jest polska. ;) A my badgera opisujemy blazed berk. ;)
wuwuna napisał/a:
A jeśli ci fawn nie pasuje
zapoznaj się z ustalonymi przez shsrp barwami: http://shsr.szczury.biz/v...p?p=21369#21369

Oli 

Wysłany: 2011-04-23, 14:55   

napiszę i tutaj - jeśli publikujecie dane osobowe jakimi są imię i nazwisko w necie, to powinno się najpierw zapytać czy można - najlepiej chyba jakby do zgłoszeń wystawowych dopisana była wzmianka o zgodzie na publikację imienia i nazwiska. ;)

Viss
[Usunięty]

Wysłany: 2011-04-23, 18:28   

Oli, napisałam ci także na allo, że imię i nazwisko to za mało do zidentyfikowania osoby, bo Janów Nowaków są miliony.

Oli 

Wysłany: 2011-04-23, 21:02   

to nie jest argument, bo publikacja imienia i nazwiska osoby z forum, na którym w pewnym stopniu jest anonimowa jest niezgodna z poszanowaniem prywatności tej osoby.

Viss
[Usunięty]

Wysłany: 2011-04-23, 22:25   

Wszystkie wcześniejsze listy wystawców tak wyglądały.
Publikacja imienia i nazwiska nie podlega ochornie danych os. jeśli niemożliwa jest identyfikacja tej osoby.
Ale nie ma problemu, część info została skasowana, a na przyszłość zgłoś przed końcem zbierania zgłoszeń, ze czegoś tam sobie nie życzysz.

Oli 

Wysłany: 2011-04-23, 23:03   

Viss napisał/a:
Publikacja imienia i nazwiska nie podlega ochornie danych os. jeśli niemożliwa jest identyfikacja tej osoby.
na allo Naksha przedstawiła coś innego ;) tzn. że imię i nazwisko jest objęte ochroną danych.

i do tej pory listy nie były tak publikowane, nickami tak, danymi osobistymi nie (z tego co pamiętam była lista pod jakimś hasłem czy czymś takim)

Viss
[Usunięty]

Wysłany: 2011-04-25, 06:48   

Oli napisał/a:
i do tej pory listy nie były tak publikowane
były i niezwykle łatwo to udowodnić. Teraz zwróciłaś na to uwagę, wcześnie nie.

quagmire 
Członek SHSRP

Wysłany: 2011-04-25, 13:07   

Oli napisał/a:
quagmire, Ty masz świadomość, że ja Kafla nie wypuszczę z rąk przez całą wystawę? :DD

Źle trafiłaś, Kafla to możesz sobie nawet zabrać ;P

Oli 

Wysłany: 2011-04-25, 14:33   

Viss, wcześniej były w necie po nickach tylko, a pełne dane były jedynie dla sędziów.

quagmire napisał/a:
Kafla to możesz sobie nawet zabrać ;P
trzymam Cię za słowo! :DD

Viss
[Usunięty]

Wysłany: 2011-04-25, 15:27   

Oli, Byly imiona nazwiska i nicki. SPrawdz sobie. I byly dokladnie na takiej samej podstawie jak i teraz-podpisu i zgody na zgloszeniu. :]

emileczka 
Członek SHSRP
Przewodniczący

Wysłany: 2011-05-02, 11:16   

TUTAJ plik z naklejkami na duny/transportery, proszę wszystkich zainteresowanych o sprawdzenie i wypisanie błędów/poprawek jeśli takie istnieją.
W Zielonym Ogrodzie: Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel [']

sachma 
Hodowca
urlopowo..

Wysłany: 2011-05-02, 12:50   

nie wiem czy źle wpisałam :/ nie zauważyłam wcześniej... Zodiak jest irish...
Cytat:
Zodiak
z TazManie
uszy – dumbo; sierść – fuzz
barwa – black; znaczenia – self

emileczka 
Członek SHSRP
Przewodniczący

Wysłany: 2011-05-02, 14:00   

sachma, poprawiłam ;) , tak było w listach
W Zielonym Ogrodzie: Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel [']

Viss
[Usunięty]

Wysłany: 2011-05-18, 08:29   

Kochani, wystawa za 2 dni. Zatem przypominam, że zabrać ze sobą trzeba:
- zaświadczenie lek.wet. o stanie zdrowia wszystkich szczurów jakie zabiera sie ze sobą (bez względu na to czy są wystawiane i/lub oceniane);
- rodowody wszystkich szczurów, które podchodzą do oceny i są wystawiane;
- dowód zapłaty za wystawę w postaci wydruku z bankowości elektronicznej lub kwit zwykłego przelewu bankowego/pocztowego;
- zgłoszenie szczurów na wystawę (to samo, które wysyłaliście droga elektroniczną) podpisane własnoręcznie, z datą i miejscowością.
Bez tych dokumentów nie będziecie mogli brać udziału w wystawie.

Wystawcy i ich osoby towarzyszące w sobotę rano (nie później niż o 9:30) muszą odebrać w recepcji hali expo identyfikatory na hasło: wystawa szczurów.

Ponadto:
- jedzenie dla szczurów na 2 dni;
- wodę inną niż kranowa do picia dla zwierząt (toalety znajdują sie na piętrze/antresowli na której odbywać sie będzie nasza wystawa);
- własne miski na pokarm, acz SHSR posiada kilka malutkich;
- własne klatki wystawowe, jeśli tak zaznaczono w zgłoszeniu
- ściółkę inną niż zapewnia SHSRP, tj. Pinio 60l
- własne apteczki na potrzeby ludzko-szczurze, jeśli uznacie za stosowne (ja zabiorę plastry i hektolitry spirytusu, ale nie będę brała np. rivanolu)

Odpowiedz do tematu