Pytania do SHSRP |
Autor |
Wiadomość |
Oli
|
Wysłany: 2011-03-16, 16:27
|
|
|
madzial13 napisał/a: | Moje prywatne zdanie jest takie, że błędem było sugerowanie myko, skoro nie została przeprowadzona sekcja po kątem tej konkretnej choroby, ponieważ doprowadziło to do powstania paniki. | zgadzam się z tym, co też w temacie miotu napisałam.
Mnie też nie chodziło o czepialstwo, bo ja zawsze i wszędzie piszę i mówię, że popieram shsr, jego ideę, ale z drugiej strony pewnych rzeczy nie widzę jako osoba z zewnątrz, pewne rzeczy jak wychodzi wyglądają inaczej i wydaje mi się, że takie info dla Was jest istotne, w końcu to ludzie z zewnątrz Was widzą najczęściej. |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House
|
|
|
|
|
AngelsDream
Skrzydlak
Wiek: 38 Dołączyła: 11 Kwi 2008 Posty: 1670 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-05-18, 16:39
|
|
|
http://shsr.szczury.biz/v...p?p=26269#26269
Chodzi o związki zrzeszające hodowców szczurów, prawda?
Punkt jest nie do końca precyzyjny, może warto jednak uściślić? |
_________________ Ty miałeś wybór — ja nie mam wyboru.
Nie mam sumienia, więc tłumacz się w Niebie. |
|
|
|
|
L.
Hodowca V-ce Przewodnicząca
|
Wysłany: 2011-05-18, 18:09
|
|
|
AngelsDream, tak. myślę, że Viss mająca opcje edycji tamtego postu może to poprawić |
|
|
AngelsDream
Skrzydlak
|
Wysłany: 2011-05-18, 18:11
|
|
|
L., wiesz, ja zrozumiałam, ale z ludźmi to czasem nie do końca wiadomo, to tylko słowo pisane. |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-18, 20:50
|
|
|
AngelsDream, dzięki za czujność, poprawiłam przeoczenie. |
|
|
|
|
AngelsDream
Skrzydlak
|
Wysłany: 2011-05-26, 15:22
|
|
|
Czy w związku z sytuacją z Łodzi można się spodziewać zmian w regulaminach wystaw? |
|
|
|
|
sachma
Hodowca urlopowo..
Wiek: 37 Dołączyła: 12 Kwi 2008 Posty: 1354 Skąd: Pruszcz Gdański
|
Wysłany: 2011-05-26, 16:16
|
|
|
AngelsDream, myślę, że jeszcze za szybko żeby coś o tym mówić. sytuację trzeba przeanalizować na zimno - teraz zbyt dużo się dzieje, żeby o tym myśleć, zauważ że spora część członków była na tej wystawie i ma teraz na głowie chore stada, a nie regulaminy. |
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-26, 16:18
|
|
|
AngelsDream, można, ale nie teraz. Choć oczywiście przed kolejną wystawą. |
|
|
|
|
AngelsDream
Skrzydlak
|
Wysłany: 2011-05-26, 16:23
|
|
|
sachma, ja wiem. Zastanawiam się tylko, co i czy w ogóle można jeszcze zmienić, żeby takich sytuacji uniknąć. Ja nigdy nie byłam entuzjastką wystaw żadnych zwierząt, teraz zwyczajnie oprócz niechęci dochodzi również strach, o szczury ważnych dla mnie osób, a w przyszłości także o moje własne ogony, psy i zdrowie moje oraz Michała. Nie oczekuję, że w dwa dni ktoś zaproponuje rozwiązania, w tej chwili interesowała mnie krótka, konkretna odpowiedź, czy ewentualnie można się spodziewać zmian. |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-26, 17:21
|
|
|
AngelsDream, nie można zrobić czegoś co zapewni całkowite bezpieczeństwo, bo to niemożliwe i o tym wiesz. Niemniej mozna zwiększyć ostrożność i to najpewniej zrobimy. |
|
|
|
|
AngelsDream
Skrzydlak
|
Wysłany: 2011-05-26, 17:23
|
|
|
Viss, niestety wiem. Problem nie dotyczy tylko szczurów, a wszelkich zgromadzeń z udziałem zwierzaków. Ja mocno wierzę, że uda się uszczelnić reguły i zminimalizować ryzyko jeszcze bardziej. |
|
|
|
|
Shy_Lady
Catch Me If You Can
|
Wysłany: 2012-07-02, 14:13
|
|
|
Ja rowniez mam pytanie.
Wg regulaminu mam 14dni (liczac od dnia osobistego powiadomienia mnie o orzeczeniu sadu kolezenskiego) na odwolanie sie od jego decyzji. Dlatego tez pytam, kiedy zostane o nim poinformowana osobiscie? Poniewaz zadnego pisma na maila czy tez na adres domowy nie otrzymalam.
Komu nalezy zwrocic na to uwage? |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2012-07-20, 10:16
|
|
|
Sąd Koleżeński wysłał orzeczenie na podany adres, niestety z przyczyn niezależnych, poczta polska nie dostarczyła widocznie go pod dany adres.
Shy_Lady, orzeczenie zostanie wysłane ponownie. |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
AngelsDream
Skrzydlak
|
Wysłany: 2013-09-29, 22:38
|
|
|
Cytat: | Co do prowadzenia konstruktywnej dyskusji, SHSRP jest zawsze otwarte na dialog z każdym, kto chce rozmawiać, czy to na forum czy przez oficjalny email i niezależnie od poglądów. |
I do podstawowych lub ogólnych pytań służy właśnie ten wątek. |
|
|
|
|
|