|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Miot X of Anahata - 26.10.2010 |
Autor |
Wiadomość |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-22, 09:46
|
|
|
sachma, obiecanki cacanki, na wystawe nie jedziesz, to co mi tu grozisz. |
|
|
|
|
sachma
Hodowca urlopowo..
Wiek: 37 Dołączyła: 12 Kwi 2008 Posty: 1354 Skąd: Pruszcz Gdański
|
Wysłany: 2010-11-22, 18:14
|
|
|
Viss, mam szkolenie w marcu :> |
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-22, 18:41
|
|
|
No to do zobaczenia. Ale maluchy będa już duże. |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2010-11-23, 15:50
|
|
|
Viss, widzę, że szaleństwo u ciebie. |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
Ren
|
Wysłany: 2010-11-28, 21:16
|
|
|
Opisy charakterków
Xylia jest bardzo ciekawska i niuchająca. Spokojnie i bez pośpiechu zwiedza teren, wszędzie wsadzając swój nosek, a najlepiej we włosy Rity . Lubi zabawę w "Ty kiziasz, ja uciekam"
Xoli da się opisać mniej więcej tak: "człowiek, o matko panika, człowiek. A nie jednak fajny człowiek. Pies, o matko panika, pies. A nie, jednak fajny pies. Kocyk, o matko panika, kocyk. A nie, jednak fajny kocyk" i tak ze wszystkim i ciągle xD
Xellos ma fuzzie adhd, ale jednocześnie jest dość wyważony, bardziej ostrożny niż szalony. Lubi zabawy z ręką i smyranie
Xyś jest okropnym panikarzem . Mogę wyciągać go z klatki 100 razy dziennie a i tak piszczy i się wyrywa . Potem na szczęście się trochę wyluzowuje, ale zdecydowanie woli gdzieś tam się skitrać w kocyku niż przyjść do mnie. Mam nadzieję, że mu przejdzie z wiekiem .
Xanthus jest przede wszystkim przepiękny . Duży, masywnie zbudowany, ma zadatki na wielkoszczura i dobrego alfę . Jak się dzieciaki kłócą, to przychodzi Xan, pach pach i jest spokój . A potrafi być taki spokojny i dostojny, że ach |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-06, 14:07
|
|
|
Ren, czy maluchy X mogą być satinami? X-Wing ma 4 miesiące a futerko ma najaksamitniejsze na świecie, nawet Kermić nie miał aż tak miękkiego. Gładkie, przylega równo i błyszczy się też bardziej niż standardowo. Wygląda naprawdę jak satin, czy to możliwe? |
|
|
|
|
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2011-03-06, 16:51
|
|
|
Viss, w linii są satiny, więc teoretycznie tak. Ale gdy czytałam o satinach na stronach hodowli z USA, to prawdziwe, ładne satiny można odróżnić od standardów na pierwszy rzut oka - mają dłuższą, jedwabistą, błyszczącą sierść. Widać to nawet u 5-tygodniowych maluchów. Z tym, że u nas ciężko o naprawdę dobre satiny... |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-06, 17:34
|
|
|
Nakasha, widziałam te amerykańskie satiny, wyglądają trochę jak lh, z tym, że różnią się od brytyjskich, więc ja nie wiem czy akurat hamerykańskie są prawdziwe.
Jeśli w linii były, to myślę, że Iksik może nim być, acz będę obserwować. |
|
|
|
|
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2011-03-06, 17:35
|
|
|
Viss, pokaż sędziom na wystawie niech ocenią. |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-06, 18:09
|
|
|
nie wiem, czy im ufam |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2011-03-07, 01:37
|
|
|
Viss napisał/a: | nie wiem, czy im ufam | tym skorumpowanym dziaduwom nie należy ufać! źle oceniają, uznają szczury za grube, niesłusznie dyskwalifikują, a do tego rozdają nagrody tylko po swoich znajomych! wiem to, bo jestem jedną z tych znajomych |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-07, 16:11
|
|
|
Dobrze, że przynajmniej masz znajomości, pomyśl o tych wszystkich przegranych na starcie, bez znajomości. |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2011-03-07, 22:53
|
|
|
Viss napisał/a: | pomyśl o tych wszystkich przegranych na starcie, bez znajomości. | myślę, że jak ktoś jest niezaradny to jego problem |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|