Miot Q of Anahata - 03.06.2010 |
Autor |
Wiadomość |
Ren
|
Wysłany: 2010-06-28, 11:20
|
|
|
DZIEWCZYNKI
Quilla - cudowna modelka, bardzo podobało jej się pozowanie, grzecznie robiła minki do aparatu:
Queen - mała wiercipupka, ciągle niuchała i z wdziękiem księżniczki kręciła się w kółko badając nowe miejsce:
Qla i Quintesencja - Qla to typ zadziornej chłopczycy, wszędzie jej pełno i ciągle kombinuje. a Quintesencja, w przeciwieństwie do siostry, jest oazą spokoju, próbowała wygodnie się ułożyć i spokojnie opalać:
Qlka - mały leniuszek, była bardzo niezadowolona, że ją zmuszam do pozowania inaczej niż na leżąco:
Quetzal - bardzo ciekawska mała, trudno było ją uchwycić, bo biegała i zwiedzała zupełnie niezainteresowana pozowaniem:
Quciapa - połączenie explorera z leniwcem. najpierw się wyszalała, później rozłożyła i wystawiła pyszczek do słońca:
CHŁOPCY
Qremkline Qundelek - powiem krótko - słodki naleśniczek:
Quart de cercle - WOLNY! - chyba największy z miotu, ciekawski ale i przylepny chłopiec:
Queequeg i Qujo - obaj są bardzo grzeczni i przytulaści, a w czasie sesji byli zadziwiająco zgodni w kwestii pozowania:
Quill i Quickstep - w tym duecie to Quickstep gra pierwsze skrzypce. Quill z kolei dzielnie podąża za bratem:
Qui pro quo - WOLNY! - mały M7 wciąż czeka na swojego ludzia. chłopiec jest jednocześnie ciekawski i grzeczny, choć troszkę nieśmiały. wzięty na ręce i przytulony przymyka z zadowolenia oczka i się przymila. może ktoś z was zechce dać mu dom?
...kto mnie pokocha? [polecam foto w powiększeniu]
|
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2010-06-28, 20:53
|
|
|
o boziu wnusie....
ale czemu nikt nie chce takich pięknot |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2010-06-29, 15:41
|
|
|
Jakie cudowne... normalnie achh! Szczególnie moja mała |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2010-07-11, 14:05
|
|
|
Domku nadal szuka jeden chłopczyk z naszego miotu Q.
Misiaczek jest okrąglutki, malutki i słodziutki Biega, bawi się z ręką, ale lubi też spać na ramieniu.
Kto zechce pięknego czarnuszka ?
|
|
|
|
|
Agnieszka
Magnes
Wiek: 29 Dołączyła: 23 Kwi 2008 Posty: 175 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-07-06, 20:57
|
|
|
Cytat: | Pocahontas miała dwa guzki. Zmarła po operacji...
Sekcja wykazała powiększone serce i zmiany w płucach, to było przyczyną śmierci.
Guzki były łagodnymi gruczolakami.
Prosiłabym domki o kontrolę stanu serduszek jej dzieci. Poca miała prawie dwa latka, więc stan serca można częściowo przypisać jej wiekowi, ale tylko częściowo.
| Mam robić ekg?
Nie wiem czy to ma sens w tym wieku, bo maluchy mają rok i miesiąc, ale zrobienie badanie nie byłoby problemem. |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2011-07-06, 21:45
|
|
|
Myślę że na razie wystarczy osłuchać, a inne badania gdy będą mieć ponad 1,5 roku. |
|
|
|
|
Agnieszka
Magnes
Wiek: 29 Dołączyła: 23 Kwi 2008 Posty: 175 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-07-06, 22:16
|
|
|
Nakasha, tak też pomyślałam, jak skończy 1,5 roku to go szczegółowo przebadam, bo wtedy powinno już coś wyjść. |
|
|
|
|
|