Strona Główna SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Miot Q of Anahata - 03.06.2010
Autor Wiadomość
Ren 

Wysłany: 2010-06-28, 11:20   

DZIEWCZYNKI

Quilla - cudowna modelka, bardzo podobało jej się pozowanie, grzecznie robiła minki do aparatu:

Queen - mała wiercipupka, ciągle niuchała i z wdziękiem księżniczki kręciła się w kółko badając nowe miejsce:

Qla i Quintesencja - Qla to typ zadziornej chłopczycy, wszędzie jej pełno i ciągle kombinuje. a Quintesencja, w przeciwieństwie do siostry, jest oazą spokoju, próbowała wygodnie się ułożyć i spokojnie opalać:

Qlka - mały leniuszek, była bardzo niezadowolona, że ją zmuszam do pozowania inaczej niż na leżąco:

Quetzal - bardzo ciekawska mała, trudno było ją uchwycić, bo biegała i zwiedzała zupełnie niezainteresowana pozowaniem:

Quciapa - połączenie explorera z leniwcem. najpierw się wyszalała, później rozłożyła i wystawiła pyszczek do słońca:

CHŁOPCY

Qremkline Qundelek - powiem krótko - słodki naleśniczek:

Quart de cercle - WOLNY! - chyba największy z miotu, ciekawski ale i przylepny chłopiec:

Queequeg i Qujo - obaj są bardzo grzeczni i przytulaści, a w czasie sesji byli zadziwiająco zgodni w kwestii pozowania:

Quill i Quickstep - w tym duecie to Quickstep gra pierwsze skrzypce. Quill z kolei dzielnie podąża za bratem:

Qui pro quo - WOLNY! - mały M7 wciąż czeka na swojego ludzia. chłopiec jest jednocześnie ciekawski i grzeczny, choć troszkę nieśmiały. wzięty na ręce i przytulony przymyka z zadowolenia oczka i się przymila. może ktoś z was zechce dać mu dom?

...kto mnie pokocha? [polecam foto w powiększeniu]

wuwuna 

Wysłany: 2010-06-28, 20:53   

o boziu wnusie.... :serducho: :DD
ale czemu nikt nie chce takich pięknot :?

Nakasha 

Wysłany: 2010-06-29, 15:41   

Jakie cudowne... normalnie achh! :luuv: Szczególnie moja mała :serducho:

Nakasha 

Wysłany: 2010-07-11, 14:05   

Domku nadal szuka jeden chłopczyk z naszego miotu Q. :)

Misiaczek jest okrąglutki, malutki i słodziutki :DD Biega, bawi się z ręką, ale lubi też spać na ramieniu. :)

Kto zechce pięknego czarnuszka :) ?

Agnieszka 
Magnes

Wysłany: 2011-07-06, 20:57   

Cytat:
Pocahontas miała dwa guzki. Zmarła po operacji...

Sekcja wykazała powiększone serce i zmiany w płucach, to było przyczyną śmierci.

Guzki były łagodnymi gruczolakami.

Prosiłabym domki o kontrolę stanu serduszek jej dzieci. Poca miała prawie dwa latka, więc stan serca można częściowo przypisać jej wiekowi, ale tylko częściowo.
Mam robić ekg?
Nie wiem czy to ma sens w tym wieku, bo maluchy mają rok i miesiąc, ale zrobienie badanie nie byłoby problemem. ;)

Nakasha 

Wysłany: 2011-07-06, 21:45   

Myślę że na razie wystarczy osłuchać, a inne badania gdy będą mieć ponad 1,5 roku. ;)

Agnieszka 
Magnes

Wysłany: 2011-07-06, 22:16   

Nakasha, tak też pomyślałam, jak skończy 1,5 roku to go szczegółowo przebadam, bo wtedy powinno już coś wyjść.

Odpowiedz do tematu