Strona Główna SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Rat`s Troop - Zawieszenie działalności.
Autor Wiadomość
nezumysz 

Wysłany: 2008-08-19, 23:01   Rat`s Troop - Zawieszenie działalności.

Niestety. Jestem zmuszona zawiesić czynną działalność hodowlaną na czas nieokreślony. Wstępnie rok,1,5 roku. Jak będzie naprawdę, nie wiem do końca.

Jestem znowu na życiowym zakręcie i nie będę w stanie zajmować się swoim stadem i miotami jednocześnie..
Przepraszam Was wszystkich...

Co jasne. Żaden maluch z miotu S u mnie nie zostanie. Wszystkie pójdą do ludzi. Mam nadzieję, że linia się nie zmarnuje i że będzie warta dalszego rozmnażania... Ja na razie mówię STOP.
Inaczej zwariuję...

Nie będę też w stanie do tego stopnia czynnie uczestniczyć w życiu obydwu forów internetowych, będę pod telefonem, ale prosiłabym domki moich wnuków o rozwagę w dzwonieniu... W chwili obecnej muszę zacząć pracować nad własną przyszłością, a nie kolejnymi łaciatymi miotami.. Poczekam też, aż moje najstarsze szczurki się, brzydko mówiąc, wykruszą.. (to połowa stada, duży wysiłek psychiczny i stres z którym mam problemy). Będzie też e mail. Tu raczej rzadko będę bywać.. Tak samo na allo.. Muszę się podleczyć z nałogu.

Przepraszam wszystkich i proszę po cichu o odrobinę zrozumienia...
I dziękuję Wam wszystkim za wszelką pomoc i wsparcie z Waszej strony..

Dziękuję też wszystkim domkom, które na przestrzeni tych lat zdecydowały się na maluchy z mojej, a wcześniej mojej i sachmy hodowli.
Mam nadzieję, że będą wam się zdrowo chowały. I żeby nie było, gdyby działo się coś nie tak. Mój e mail poena@o2.pl. Chętnie odpowiem na pytania, ale to jak znajdę chwilę na internet... Teraz naprawdę muszę się za siebie wziąć.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi