Strona Główna SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: AngelsDream
2008-04-19, 16:59
[polecam] Gdańsk-Osowa dr Anna Szymańska
Autor Wiadomość
Layla 

Wysłany: 2008-04-16, 14:43   [polecam] Gdańsk-Osowa dr Anna Szymańska

Polecam dr Annę Szymańską. Pani doktor jest młoda, ale ma sporą wiedzę, leczę u niej wszystkie szczurki. Wykonuje także zabiegi chirurgiczne, można zlecić histopatologię. Leczy serducho mojej Azji od dłuższego czasu. Profesjonalizm idzie w parze z niesamowitą empatią i szacunkiem dla pacjentów i ich właścicieli. Ceny bardzo przystępne. Wadą jest paskudne położenie lecznicy, ale warto się tam dotelepać ;) Generalnie nie można narzekać, jeśli pani doktor nie jest czegoś pewna, konsultuje się z kim innym albo doczyta, bo się cały czas dokształca. Chodzę do niej od lipca zeszłego roku i widzę niesamowite postępy i coraz większą wiedzę.
Pani Ania przyjmuje od pn do pt w godzinach 9-15, w soboty 9-11 ale czasem ma wolną sobotę, więc warto zadzwonić wcześniej i się dowiedzieć czy będzie. Na stronce jest grafik.

Stronka lecznicy

sachma 
Hodowca
urlopowo..

Wysłany: 2008-04-19, 12:51   

Byłam tam dzis, spotkalam dr Małgorzata Taube - bardzo mila sympatyczna kobieta, bardzo ladnie obeszla sie z Bojka, zadala mase pytan, zrobila naprawde dobry wywiad.. jestem bardzo zachwycona ta Pania i mimo ze polcila mi przyjsc jeszcze raz w tygodniu, to pomogla, nie splawila i ustawila leczenie na te kilka dni.. :)

sachma 
Hodowca
urlopowo..

Wysłany: 2008-04-26, 15:56   

Byłam u dr Anny i jestes strasznie zadowolona i zadziwiona jej pomyslowoscia, dokladnym wywiadem srodowiskowym i determinacja do znalezienia powodow choroby a nie tylko leczenie objawowo :) ogolnie to duzy plus :)

a jak sie jedzie samochodem to dojazd świetny ;) bo prosto z obwodnicy mozna zjechać, nie trzeba sie tłuc miastem w korkach ;)

Odpowiedz do tematu