|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Przesunięty przez: AngelsDream 2008-04-19, 16:59 |
[polecam] Gdańsk-Osowa dr Anna Szymańska |
Autor |
Wiadomość |
Layla
|
Wysłany: 2008-04-16, 14:43 [polecam] Gdańsk-Osowa dr Anna Szymańska
|
|
|
Polecam dr Annę Szymańską. Pani doktor jest młoda, ale ma sporą wiedzę, leczę u niej wszystkie szczurki. Wykonuje także zabiegi chirurgiczne, można zlecić histopatologię. Leczy serducho mojej Azji od dłuższego czasu. Profesjonalizm idzie w parze z niesamowitą empatią i szacunkiem dla pacjentów i ich właścicieli. Ceny bardzo przystępne. Wadą jest paskudne położenie lecznicy, ale warto się tam dotelepać Generalnie nie można narzekać, jeśli pani doktor nie jest czegoś pewna, konsultuje się z kim innym albo doczyta, bo się cały czas dokształca. Chodzę do niej od lipca zeszłego roku i widzę niesamowite postępy i coraz większą wiedzę.
Pani Ania przyjmuje od pn do pt w godzinach 9-15, w soboty 9-11 ale czasem ma wolną sobotę, więc warto zadzwonić wcześniej i się dowiedzieć czy będzie. Na stronce jest grafik.
Stronka lecznicy |
|
|
|
|
sachma
Hodowca urlopowo..
Wiek: 37 Dołączyła: 12 Kwi 2008 Posty: 1354 Skąd: Pruszcz Gdański
|
Wysłany: 2008-04-19, 12:51
|
|
|
Byłam tam dzis, spotkalam dr Małgorzata Taube - bardzo mila sympatyczna kobieta, bardzo ladnie obeszla sie z Bojka, zadala mase pytan, zrobila naprawde dobry wywiad.. jestem bardzo zachwycona ta Pania i mimo ze polcila mi przyjsc jeszcze raz w tygodniu, to pomogla, nie splawila i ustawila leczenie na te kilka dni.. |
|
|
sachma
Hodowca urlopowo..
Wiek: 37 Dołączyła: 12 Kwi 2008 Posty: 1354 Skąd: Pruszcz Gdański
|
Wysłany: 2008-04-26, 15:56
|
|
|
Byłam u dr Anny i jestes strasznie zadowolona i zadziwiona jej pomyslowoscia, dokladnym wywiadem srodowiskowym i determinacja do znalezienia powodow choroby a nie tylko leczenie objawowo ogolnie to duzy plus
a jak sie jedzie samochodem to dojazd świetny bo prosto z obwodnicy mozna zjechać, nie trzeba sie tłuc miastem w korkach |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|