Strona Główna SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Narodziny miotu B VR
Autor Wiadomość
sachma 
Hodowca
urlopowo..

Wysłany: 2008-12-19, 00:27   

Pan nr 1. REZERWACJA Dory
Black eyed siamese standard 36g

Pan nr 2 REZERWACJA Oli
Black eyed siamese velveteen 34g

Pan nr 3 REZERWACJA
Black eyed siamese velveteen 34g

Pan nr 4 REZERWACJA
Burmese standard irish 34g

Pan nr 5 REZERWACJA
Burmese standard 34g

Pan nr 6 REZERWACJA Valhalla Rattery
Burmese velveteen 32g

Panna nr 7 REZERWACJA Mona
red eyed siamese standard 34g

Panna nr 8 REZERWACJA Fauka
Burmese velveteen 34g

Panna nr 9 WOLNA
Burmese standard 36g

Panna nr 10 REZERWACJA Ren
Burmese velveteen 34g

Panna nr 11 REZERWACJA Yes
Burmese standard 32g

yes 

Wysłany: 2008-12-19, 09:16   

ojej! po prostu pisk z ust się wyrywa! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: piękne są! :wow:

Nakasha 

Wysłany: 2008-12-19, 12:34   

:luuv: :luuv: :luuv: :luuv:

:serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

Żeby nie było samych emotikonek: c~u~d~o~w~n~e!!!

Viss
[Usunięty]

Wysłany: 2008-12-19, 14:39   

Sa totalnie obłędne.. chyba jednak kiedys będę chciała i beska i birmańczyka. :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

edit/
Babciu, ukradła chyba z 20 zdjęć, wybacz. ;)

sachma 
Hodowca
urlopowo..

Wysłany: 2008-12-25, 20:38   

Nowe fotki ;) WSZYSTKIE maluszki zarezerwowane.

i z serii sardynki w puszce :

ja ich tam nie wsadzałam! same całą 11stką wlazły do pudełka i poszły spać ;)

yes 

Wysłany: 2008-12-25, 23:03   

wyglądają cudownie! :luuv: i takie zżyte z sobą. mam nadzieję, ze nowe domki bedą dla nich cieple :) i maluchy wszędzie dobrze sie poczują.

wuwuna 

Wysłany: 2008-12-26, 12:14   

http://images32.fotosik.p...af40ebefadm.jpg Obłędne :DD

Sachma, który Twój maluch? Na której focie

sachma 
Hodowca
urlopowo..

Wysłany: 2008-12-26, 17:06   

ciężko powiedzieć :P ja je rozróżniam po podwoziach i lapkach (po łapkach siamy, po podwoziach burmy ;) no i dwie panny burm po lapkach ) na zbiorówkach trudno..

wuwuna 

Wysłany: 2008-12-26, 19:16   

Trudno :P

Nakasha 

Wysłany: 2008-12-26, 19:16   

sachma, a widać już ich charakterki :D ?

sachma 
Hodowca
urlopowo..

Wysłany: 2008-12-26, 19:28   

widać ;) od początku było widać, mało co się zmieniło od kiedy pisałam na allo :

Cytat:
Bakalia to wulkan energii, wszędzie by wlazła - jako pierwsza odkryła że z wagi można zejść, jest ciągle w ruchu. Lubi siedzieć na ramieniu i gmerać mi we włosach, jako jedna z nielicznych nie zasypia na ramieniu tylko przytula sie do szyji i ogląda, albo zaczyna myć mnie i siebie albo bawi sie włosami ;)

Bazyl to ciepła klucha, moge z nim robić wszystko a ten tylko delikatnie otworzy jedno oko i znów zasypia, o godzinie 18 Bazyl zmienia sie nie do poznania.. ciekawski skaczący maluch :)

Borys bardzo ciekawski i niecierpliwy, jest dość szybki i nie za bardzo lubi jak się go do czegoś przymusza, do ręki sam podchodzi ale raczej zeby zaczepić niz sie miziać ;) złapany w dlon jest bardzo grzeczny ;)

Bright to taka sierotka, idzie tam gdzie wszyscy, robi to co wszyscy i za bardzo nie chce sie wyłamywać, spioszek - nie ważne gdzie ważne by było ciepło - bardzo nie lubi zapachu tytoniu :shock: kiedy brałam go na ręce po paleniu nie chciał sie zbliżyć , ale jak ręce pachniały mydłem to podleciał :D

Bad Boy to ciekawski i zwinny maluch, nie chciał siedzieć u mnie na ręku wspiął się i najpierw zwiedził dekolt a później rozsiadł się na moim karku i zaczął mi myć szyje :)

Bart charakterem znacznie nie różni sięod Brighta , pędzi za stadem, lubi dekold ale nie jest jakoś specjalnie proludzki, nie zwykłam zmuszać szczurów do kontaktu, ale widać że on woli po prostu się przytulic i patrzeć niż dawać sie głaskać.

Breezer to najwieksza sierota w miocie.. zawsze gdzieś sie zagubi :| zawsze z tyłu, odda życie za spanie! można go podnieść, przewrócić na plecy a on nawet sie nie ruszy tylko spi, a jak już sie obudzi to pol godziny będzie ziewał i zastanawiał się czy jednak wstać czy może lepiej dalej spac.

Birma to najspokojniejsza dziewczynka w miocie, lubi udawać chomika (zamienia się prawie w kuleczkę!) lubi rękę wręcz się na nią pcha, bardzo spokojna, taka ciepła klucha.

Betty o niej mam napisane "energiczna, rozbiegana, naramienna, piskliwa, ciekawska" - piszczy jak coś nie jest tak jak ona chce (nawet jak jej zagrodzę drogę!) ciężko za nią nadążyć, ciągle ma łepek zadarty i niucha, spokojna staje się tylko na ramieniu, przytula się do szyi i idzie spać :)

Bamberka to taka mała księżniczka, spokojna i dostojna.. ale jak jej ktoś podskoczy to znika wszystko z jej wyniosłości i zmienia sie w diabła! :)

Belfast lubi siedzieć na ramieniu, jest ciekawska, ale nie jakość przesadnie ;) Jest strasznym czyściochem, jak sie umorusała w kaszce nie pobiegła jak reszta dzieciaków dalej się bawić tylko bardzo dokładnie się umyła :) Nie jest jakiś strasznym śpiochem, ale nie powiedziałabym że to wulkan energii.

po za tym teraz juz WSZYSTKIE dostały motorka w pupie i szaleją jak głupie :roll: nie nadążam za nimi więc rzadko kiedy biorę wszystkie na raz - przy 5 mam kłopoty z okiełznaniem tatałajstwa ;)

Nakasha 

Wysłany: 2008-12-26, 19:47   

sachma, reety musiało mnie to tam ominąć :shock:

Fajne opisy :D

Nakasha 

Wysłany: 2009-01-10, 16:29   

Czy panna nr 9 wciąż jest wolna?

Oli 

Wysłany: 2009-01-10, 16:37   

Nakasha, nie ładnie, że nie czytasz tematu na allo - wszystkie dzieci mają już domy. :P

"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House

Nakasha 

Wysłany: 2009-01-10, 17:03   

Oli, nie, nie czytam na bieżąco wszystkich tematów na wszystkich forach, sądziłam, że jakby co tu też byłoby info :P

Odpowiedz do tematu