|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Miot L Emerald Moon - narodziny |
Autor |
Wiadomość |
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2009-01-21, 22:02
|
|
|
Hurra! Nareszcie fotki!! Jakie kluseczki słodziutkie
Ja tam widzę jedną jaśniejszą dziewczynkę, a może nawet 2? Ale wiele zależy od światła za kilka dni się okaże
I już wiem, że trafi do mnie Lina agutka lub czarnulka można mi gratulować i zazdrościć |
|
|
|
|
zywym_trudniej
Hodowca
|
Wysłany: 2009-01-21, 22:06
|
|
|
No tam są dwie jaśniejsze dziewczęta i jeden jaśniejszy chłopak. I to są burmy prawdopodobnie. Pomiędzy agutem, a blackiem aż tak dużej różnicy nei ma, możliwe, że agutków będzie więcej, tylko będą to ciemne agutki. Poczekamy, zobaczymy... |
|
|
|
|
Neverestin
Wiek: 30 Dołączyła: 16 Sty 2009 Posty: 15 Skąd: Olsztyn/Giżycko
|
Wysłany: 2009-01-21, 22:52
|
|
|
Jaj śliczne kluchy *_* |
|
|
|
|
aduchna17 [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-21, 23:02
|
|
|
Piękne maluchy !
Trzymam kciuki |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2009-01-21, 23:09
|
|
|
zywym_trudniej, nie nie chodzi mi o burmy nie o te najjaśniejsze ;p wydaje mi się, że te najciemniejsze też się różnią odcieniami ale cóż, zobaczymy |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: 2009-01-22, 12:31
|
|
|
O ła jakie boskości |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
|
Azi
Hodowca Obibok
Wiek: 40 Dołączyła: 11 Kwi 2008 Posty: 2013 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
|
L.
Hodowca V-ce Przewodnicząca
|
Wysłany: 2009-01-22, 22:45
|
|
|
Chce powiedzieć, ze nie przyjmujemy już zgłoszeń na malce i tak dla wszystkich wcześniej zgłoszonych nie starczy! |
|
|
Oli
|
Wysłany: 2009-01-22, 23:20
|
|
|
L. napisał/a: | Chce powiedzieć, ze nie przyjmujemy już zgłoszeń na malce i tak dla wszystkich wcześniej zgłoszonych nie starczy! | to ile wyście zgłoszeń przyjęły, na 20 malców? |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-23, 10:04
|
|
|
Oli, ludzie zamawiają różne kombinacje, co daje spora rozpiętość. |
|
|
|
|
sachma
Hodowca urlopowo..
Wiek: 37 Dołączyła: 12 Kwi 2008 Posty: 1354 Skąd: Pruszcz Gdański
|
Wysłany: 2009-01-24, 13:19
|
|
|
po za tym zawsze znajdzie sie kilku takich " ale gdyby urodzilo sie wiecej to prosze o mnie pamietac! " i hodowca pamieta i wpisuje na liste czesto są też tacy którzy chcą np tylko i wyłącznie blacka (i mówią że jak nie to to rezygnuja), a później i tak biorą co się trafi |
|
|
L.
Hodowca V-ce Przewodnicząca
|
Wysłany: 2009-01-24, 13:56
|
|
|
albo jeden z miotów nie dochodzi do skutku i ludzie z tego miotu chcą się przepisać na ten, który już się urodził. |
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2009-01-26, 10:57
|
|
|
Jeej jednak trafi do mnie dziewczynka agutka już się nie mogę doczekać małej Liny i nowych fotek |
|
|
|
|
Neverestin
Wiek: 30 Dołączyła: 16 Sty 2009 Posty: 15 Skąd: Olsztyn/Giżycko
|
Wysłany: 2009-01-27, 20:48
|
|
|
Umieram z ciekawości co u klusek , no więc ..aj dawać foty ! |
|
|
|
|
zywym_trudniej
Hodowca
|
Wysłany: 2009-01-27, 21:17
|
|
|
W ramach rekompensaty za długotrwały brak fotek pierwsza sesja indywidualna.
Dziewczynki:
1) Female, standard, agouti, self (ta panienka ma krótszy ogonek, wszystko się już ładnie zagoiło, na zdjęciach jak się dokładnie przyjrzeć to widać)
2) Female, standard, agouti, self (ma jedną białą w połowie łapkę)
3) Female, standard, agouti, self (panienka ma ciemne paluszki prawie do końca, jest wzorcowa i wystawowa, najładniejsza w miocie)
4) Female, standard, black eyed siamese, self (ciemniejsza od swojej siostrzyczki bliźniaczki)
5) Female, standard, agouti, self (też ma łapkę białą do połowy, tyle, że jeden paluszek ciemny
6) Female, standard, black eyed siamese, self (jaśniejsza beska)
7) Female, standard, agouti, self (białe paluszki)
8) Female, standard, agouti, self ( również wystawowa, ma ciemne paluszki, tyle, że troszkę w mniejszym stopniu niż trójka )
I dziewczynki grupowo.
A teraz chłopcy:
9) Male, standard, agouti, self (wzorcowy selfik, ciemniejszy od agutowego braciszka)
10) Male, standard, black, self (jeden z dwóch czarnuli w miocie, większy, ładny self)
11) Male, standard, burmesse, self (rodzynek)
12) Male, standard, agouti, self (również wystawowy z tym, że jaśniejszy od bliźniaka)
13) Male, standard, black eyed siamese, self (początkowo zakfalifikowany przeze mnie jako dziewucha)
14) Male, standard, black, self (najmniejszy i najsłabszy w miocie, ale mimo, że odstaje wielkościowo od reszty radzi sobie coraz lepiej, nie dokarmiałam go, ale regularnie przystawiałam do Ivy i miał cyca trzy razy dziennie praktycznie na własność, ładny selfik)
I chłopcy razem:
Zdjęcia wyszły mi trochę przepalone, bo chciałam, żeby tło było czerwone i ta tkanina jakoś dziwnie światło odbijała. Rzeczywisty kolor malców jest bardziej podobny do tego na grupowych, chociaż i tak w rzeczywistości szkraby są nieco ciemniejsze. Jak widać zaaguciło mi porządnie, chyba za mocno z Nakashą mantrowałyśmy, żeby były samiczki agouti
Rezerwacje będą możliwe dopiero po otworzeniu oczu, ale zapraszam do podziwiania |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|