Narodziny miotu B Farther x Porto |
Autor |
Wiadomość |
KALINA [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-28, 16:01
|
|
|
.
A czy będą niebawem zdjątka maleństw jak otworzyły oczęta?...plosie... |
|
|
|
 |
Nakasha

Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2009-01-28, 16:47
|
|
|
Oli no i wprowadziłaś zamęt w sercach niewinnych
Ja też czekam na nowe fotki Babci też jak najbardziej |
|
|
|
 |
Oli

|
Wysłany: 2009-01-28, 18:04
|
|
|
Nakasha napisał/a: | Oli no i wprowadziłaś zamęt w sercach niewinnych | Takie jest chyba moje życiowe przeznaczenie. |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House
 |
|
|
|
 |
Azi
Hodowca Obibok
Wiek: 40 Dołączyła: 12 Kwi 2008 Posty: 2013 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2009-01-28, 19:52
|
|
|
Oli, ja się Ciebie boję
KALINA, Nakasha, będą... jakbyście się wgłębiły w daty postów, to by mozna ustalić kiedy koejna indywidualna sesja |
_________________ http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=10956 |
|
|
|
 |
Oli

|
Wysłany: 2009-01-28, 20:28
|
|
|
Azi napisał/a: | Oli, ja się Ciebie boję | Dobra, jesteś brzydka i pewnie masz wszy. Lepiej?
A co do zdjęć, to nie ma żadnego wgłębiania się, zagłębiania czy zgłębiania - dawaj foty, bo chcemy kontemplować! |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House
 |
|
|
|
 |
KALINA [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-28, 22:52
|
|
|
hehhe... już mówię aa raczej piszę post z (Wysłany: 2009-01-21, 19:08) i mówi cytuję- że następna sesyjka jak otworzą oczęta czyż nie??
A oczęta otwarte
Ach dziewczęta, naoglądałyście się głupot i mało wam teraz z życia? |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: 2009-01-29, 00:35
|
|
|
Cytat: | Dobra, jesteś brzydka i pewnie masz wszy. Lepiej? |
OMG
Cytat: |
A co do zdjęć, to nie ma żadnego wgłębiania się, zagłębiania czy zgłębiania - dawaj foty, bo chcemy kontemplować! |
Haha dokładnie nie musi być indywidualna grupowe kłębiące się klusie są najcudowniejsze
naoglądałyście się głupot |
Czyli czego? |
|
|
|
 |
Azi
Hodowca Obibok
|
Wysłany: 2009-01-29, 08:03
|
|
|
Oli napisał/a: | Dobra, jesteś brzydka i pewnie masz wszy. Lepiej? | nie wszy tylko małe przyssawki
Doooobra, chodziło mi o to, że robię foty co 4 dni indywidualne (czyli dziś będą). A grupowe... Wiecie, teraz to nie jest takie proste grupowe im zrobić... Się małe człapaki rozbiegają, a Finka jeszcze im w tym pomaga... (bo już się nie burzy jak je wyciągam i chodzi razem z nami). |
|
|
|
 |
KALINA [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-29, 14:21
|
|
|
naoglądałyście się głupot Czyli czego? |
Dody na klipach
łłeee.. nio tom czekam spokojniutko na zdjątka |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: 2009-01-29, 14:35
|
|
|
KALINA, ee Dody? niet, ja nie oglądam Dody a co takiego ona robi na klipach ? Już wolałabym oglądać Azi, jest bardziej naturalna i ładniejsza
A najbardziej lubię oglądać małe, rozbiegające się kluseczki to czekam na zdjęcia i już siedzę cicho |
|
|
|
 |
Azi
Hodowca Obibok
|
Wysłany: 2009-01-29, 21:04
|
|
|
Nakasha,
Moje drogie wszystkie chętne
Proszę się zastanowić nad oficjalnym (metrykalno-rodowodowym) brzmieniem imienia - czy ma byc wersja zdrobniała, czy "doniosła" Wiem już, że jeden z panów bedzie miał na imię Blues. Bez względu na to, który zostanie tak nazwany, WinterWolf, ponieważ chciała zostać przy imionku tymczasowym może określić, czy jej chłopak ma się nazywać Biszkopt(cik) czy Bakłażan(-ek, Bakuś). Chłopakom to wsio ryba, a ja z daleka i tak na nich wołam różnorako. Brzoskwinka się tylko z trójki siamese wybija, bo ma irokeza ostatnimi czasy
Bagatela (-ka) - standard, rex, wheaten burmese, self - białe paliczki - 38 gram - rezerwacja Lara
Bagietka - standard, rex, burmese, self - białe paluszki - 37 gram - rezerwacja Kylie
Bajaderka - standard, rex, wheaten burmese, husky - 41 gram - zostaje w hodowli
Bakłażan (-ek) - standard, rex, siamese, self - białe paliczki? - 40 gram - rezerwacja
Beza - standard, rex, siamese, husky - ładny - 42 gram - rezerwacja Kylie
Biszkopt (-cik) - standard, rex, siamese, self - białe paluszki - 42 gram - rezerwacja
Brzoskwinia (-ka) - standard, rex, siamese, self - idealny? - 39 gram - rezerwacja Roth
Biegnę
Karmu-karmu
zdjęć jest więcej, ale nie mam siły ich wgrywać i to nie jest wina fotosika lecz mojego piiiiiip internetu. Niby wgrały sie wszystkie, a w albumie niecała połowa
jednak to chyba tez wina fotosika. Zdjecie Bagatelki probuję wgrać siódmy raz. Można przepełnić fotosika? |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: 2009-01-30, 00:23
|
|
|
Ja mam ten sam problem nie mogę wrzucić fotek maluszków! zostaje jeszcze imageshack...
A Twoje fotki są świetne! Prześliczne kluseczki Biszkopcik i Bajaderka mnie rozwalają po prostu a ich sierść! piękna
A zrobiłabyś im za parę dni fotki na tym kolorowym tle ze zdjęcia z biegnięcia ? jest śliczne |
|
|
|
 |
Azi
Hodowca Obibok
|
Wysłany: 2009-01-30, 08:16
|
|
|
Nakasha, kolorowym, tym po prawej, czy po lewej? w sensie kolorowy kocyk, czy czerwonawa kapa - bo na kapie są dwa świetne, na których Finka pokazuje jak nie lubi, gdy jej się maluchy tarmosi
dzisiaj je spróbuję wrzucić |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: 2009-02-02, 15:22
|
|