|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
"nowa" wita |
Autor |
Wiadomość |
tosca
fascynatka
|
Wysłany: 2013-03-10, 22:01 "nowa" wita
|
|
|
Witam wszystkich użytkowników.
Mam na imię aDa. Obecnie mam dwóch "synków", którzy są niestety kundelkami. Mam oczywiście też dzieci te dwunożne, córkę i synka. To, że są u nas kundelki z zoologicznego to powód tego, że nie potrafię żyć bez zwierzaka, a 23go grudnia straciliśmy naszą sunię- Toscę. Wiem, że źle postąpiłam kupując szczurka w sklepie, że lepiej jest się powstrzymać i poczekać na zwierzaka od hodowcy (tak jak czekam na psa). Liczę jednak na zrozumienie z Waszej strony. Na pewno następne szczurki będę nabywać od hodowców.
Chętnie wybrałabym się na wystawy, jednak na 2013 rok znalazłam tylko jedną zapowiedzianą, niestety dość daleko od mojego miejsca zamieszkania. Na dodatek nie bardzo w takim czasie mam jak się dostać do Łodzi. Mam nadzieję, że będą jakieś wystawy zorganizowane gdzieś bliżej, na które będę miała jak się wybrać.
Pozdrawiam gorąco |
|
|
|
|
AngelsDream
Skrzydlak
Wiek: 38 Dołączyła: 11 Kwi 2008 Posty: 1670 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-03-10, 22:39
|
|
|
tosca, powinien się udać jeszcze Wrocław i może Warszawa.
Witam serdecznie i życzę owocnej przygody z ogoniastymi. |
_________________ Ty miałeś wybór — ja nie mam wyboru.
Nie mam sumienia, więc tłumacz się w Niebie. |
|
|
|
|
L.
Hodowca V-ce Przewodnicząca
|
Wysłany: 2013-03-10, 22:42
|
|
|
Witaj
AngelsDream napisał/a: | tosca, powinien się udać jeszcze Wrocław i może Warszawa. |
może i Olsztyn. |
|
|
Asaurus
Dźwiedź
|
Wysłany: 2013-03-11, 22:25
|
|
|
Witamy, witamy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|