|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Samczyki z Holandii, z hodowli Blue Moon, szukają domków :) |
Autor |
Wiadomość |
Nakasha
Wiek: 39 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2009-10-12, 16:42 Samczyki z Holandii, z hodowli Blue Moon, szukają domków :)
|
|
|
Wczoraj przywiozłam do Polski samczyki z holenderskiej hodowli Blue Moon. Są to rodowodowe szczurki
Chłopaki szukają domków na zasadzie współwłasności. W skrócie: oddaję je do nowego domku za darmo, a w zamian przyjeżdżają oni do mnie na krycie również za darmo. Wymagam podpisania umowy o współwłasność i obowiązuje zakaz rozmnażania bez mojej pisemnej zgody. więcej info na PW.
Maluszki:
Dadid of Blue Moon
ur. 19.08.2009
standard, american blue, berkshire
Szalenie radosny, wesoły, skacze, bawi się, zaczepia niczego się nie boi, wbiega na ręce i ma niespożyte ilości energii
Manolito of Blue Moon
ur. 13.09.2009
standard, russian blue, self
To prześliczny, przesłodki maluszek spokojny, nieco nieśmiały, zapowiada się na typa, który dużo je i dużo śpi
Saurac of Blue Moon
ur. 11.09.2009
standard, rex (velveteen?), agouti, self
Również przesłodki maluszek, lubi biegać, bawić się, jest ciekawski, ale wciąż jest malutki i szuka sobie zastępczej mamy - w tej roli upodobał sobie Jana
Nieco starsze ogonki:
Jan Peter of Blue Moon
ur. 24.07.2009
standard, black-eyed siamese, seal point, self
To spokojny i uległy szczurek, lubi się przytulać i spać ma przepiękny kolor, wyraźny, nawet na łapkach jestem nim zachwycona
Efuselm of Blue Moon
ur. 28.06.2009
dumbo, velveteen, agouti, english irish
Jest wesoły, lubi biegać i bawić się, ale jednocześnie ma mocne zapędy dominujące i bywa nerwowy, niedotykalski. Podczas podróży najmocniej się zestresował. Nie wiem, czy jego nerwowość wynika ze stresu, braku dobrej socjalizacji, czy taki jest jego charakter... w każdym razie dzisiaj reaguje już na mnie o wiele lepiej, niż wczoraj, nawet pozwolił się wycałować i obślinić |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-10-12, 18:24
|
|
|
Manolito nie dość, że ma najpiękniejsze imię, to jeszcze te uszy |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2009-10-12, 22:32
|
|
|
widziałam na żywo kolor Jana Petera i jest powalający - ja nie chcę myśleć co to będzie później, on jest bombowy! |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House
|
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2009-10-13, 06:05
|
|
|
Saurac i Manolito wstępnie zaklepani |
|
|
|
|
quagmire
Członek SHSRP
|
Wysłany: 2009-10-13, 09:23
|
|
|
Dadid jest tylko 5 dni starszy od mojego Ryjka ach... |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: 2009-10-13, 23:23
|
|
|
Dadid wstępnie zaklepany |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|