|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
Ogłoszenie |
Autor |
Wiadomość |
Azi
Hodowca Obibok
Wiek: 40 Dołączyła: 11 Kwi 2008 Posty: 2013 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2009-09-12, 14:23 Ogłoszenie
|
|
|
Z dniem 12.09.2009 przestała istnieć współwłasność hodowli Happy Feet.
Jedyną właścicielką przydomka staję się w tej chwili ja. I proszę o zmianę opisów hodowli wszędzie, gdzie to się znajduje - na wszystkich stronach, gdzie nie mogę zmienić tego sama.
Umowy miotu Baśniowego były wydawane przeze mnie i tu jest sprawa czyta - to do mnie bezpośrednio proszę kierować wszystkie informacje na temat maluchów, o których powinien wiedzieć hodowca, a także do mnie proszę kierować się z pytaniami. Co do maluchów z miotu D - tu mogę jedynie prosić właścicieli malców, o podobny kontakt ze mną, nie wiem, czy Dorota będzie odpowiadać na Wasze maile tudzież telefony i nie biorę za to odpowiedzialności. |
_________________ http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=10956 |
|
|
|
|
sachma
Hodowca urlopowo..
Wiek: 37 Dołączyła: 12 Kwi 2008 Posty: 1354 Skąd: Pruszcz Gdański
|
Wysłany: 2009-09-12, 16:23
|
|
|
Azi, gratuluję męskiej decyzji - wiem że takie decyzje są ciężkie, ale czasem trzeba. |
|
|
Azi
Hodowca Obibok
|
|
|
|
|
Laura001 [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-09-12, 19:01
|
|
|
Brałam maluchy z miotu D, a co się stało że teraz bez Dory? Jeżeli można wiedzieć |
|
|
|
|
Azi
Hodowca Obibok
|
Wysłany: 2009-09-12, 20:49
|
|
|
Laura001, wolałabym nie wywlekać tych spraw, bo dla właścicieli maluchów to i tak nic nie zmieni. Najwłaściwszym będzie tu stwierdzenie, że Dory nie za bardzo radziła sobie z pogodzeniem obowiązków hodowcy i swoim życiem prywatnym, ot - najprawdopodobniej zły czas. |
_________________ http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=10956 |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
|
|
|
|
Azi
Hodowca Obibok
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|