|
SHSRP
Forum Hodowców Szczurów Rodowodowych w Polsce
|
witam, i proszę o pomoc do pracy mgr;) |
Autor |
Wiadomość |
eleyne88
|
Wysłany: 2011-11-04, 20:14 witam, i proszę o pomoc do pracy mgr;)
|
|
|
Witam, mam na imię Emilia, jestem studentką V roku Zootechniki na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Piszę pracę magisterską pt. „Człowiek i szczur: czy istnieją indywidualne cechy osobnicze człowieka i zwierzęcia ułatwiające ich wspólną koegzystencję.”.
Dlatego potrzebuję pomocy:) poszukuję dobrych dusz, posiadaczy szczurów lub ich miłośników którzy zechcieli by wypełnić ankietę. Ankieta ma charakter anonimowy i służy wyłącznie celom badawczym. Z góry uprzejmie dziękuję za poświęcony czas!
Jeżeli zechcieli byście ją wypełnić proszę o kontakt tutaj (i podanie maila-ankieta jest w formie elektronicznej) bądź na maila – prusakemilia@gmail.com |
_________________ Emi |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: 2011-11-05, 02:50
|
|
|
eleyne88, to poproszę vetteranka@gmail.com |
_________________ "Jeśli uważasz, że cały świat jest zły, przypomnij, że zawiera on w sobie także ludzi podobnych Tobie" Indira Gandhi
"Ludziom przytrafia się co się przytrafia, a nie na co zasługują. " dr House
|
|
|
|
|
Azi
Hodowca Obibok
Wiek: 40 Dołączyła: 11 Kwi 2008 Posty: 2013 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
|
babyduck
|
|
|
|
|
eleyne88
|
Wysłany: 2011-11-05, 22:50
|
|
|
dziękuję, już ślę ankiety:) |
_________________ Emi |
|
|
|
|
L.
Hodowca V-ce Przewodnicząca
|
Wysłany: 2011-11-05, 23:01
|
|
|
eleyne88, mam nadzieje, ze moje uwagi i ankieta doszły |
|
|
Mao
trochę zły husarz.
|
Wysłany: 2011-11-06, 13:34
|
|
|
jkmao90@gmail.com
też chcę |
_________________ Nade mną i w sercu: Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena EM, Eta Carinae EM, Lela i Perperuna SR, Madara Kalinka SR, Malina, Rusia Ruska Kniahini SR, Nel SR, Pecet MS, Oleńka SR. Kocham.
W rolach głównych: Husaria, Rota, Chidori, Anahita, Yagusia, Dumka, Miawka, Wiła, Fraszka, Foka i Dąbrówka w roli carycy Maogonków. |
|
|
|
|
emileczka
Członek SHSRP Przewodniczący
|
Wysłany: 2011-11-08, 14:26
|
|
|
mi tez możesz wysłać: sunrats@gmail.com |
_________________ Z nami: Hiacynta of NL, Wicia SR, Biedronka SR, Bucca SR, Beren SR, Dynia SR, Szarlotka B, Tortilka B, Ulęgałka B
W Zielonym Ogrodzie: Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|